TamTam Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Να ζεσταθείς με αυτό ρε , που είναι κομματάρα και έχει σουπερ groove O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 +1 για το "Ειρήνη", αλλά νομίζω πως δεν κατάλαβες τι έγραψα. Το "καταλαβαίνεις" δεν ήταν σαρκαστικό (όντως, απ' ότι φαίνεται, έχεις μία κλίμακα αξιών για τα πολιτικά μεγέθη - με την οποία διαφωνώ, αλλά τεσπα δεν με ρώτησε και κανείς...). Αλλά απ' το ότι "δεν τον άκουγα ποτέ" προκύπτει - από εσένα, όχι από εμένα - ότι στέκεις μακρυά από το entertainment όπως το αντιπροσώπευε ο τιμώμενος, οπότε δίκηο έχω. Σε κάθε περίπτωση, εσύ χάνεις.. σκέψου ότι εγώ άκουγα αμερικανικό πανκ όταν έκανε τις επιτυχίες του, και έφαγα άγρια καζούρα από φίλους και γνωστούς όταν είχα αγοράσει το πονηρό δισκάκι του... το οποίο ΕΛΙΩΣΑ και ορθώς έπραξα λαίμαι. :) Εγώ πάλι έπληττα θανάσιμα με τη μοσυική των Whaμ (το Careless Whisper ήταν σημάδι ότι πάρτι τέλειωσε και στο σπίτι, το άκουγαν μόνο κάτι συμμαθήτριες της μικρής αδελφής μου και έκλαιγαν για εφηβικούς έρωτες - στη δική μου παρέα ακούγαμε Led Zeppelin και Cure :) , είχαμε απ' όλους), ΑΛΛΑ, βρίσκω ότι και μόνο για το Freedom πρέπει να γραφτεί στην ιστορία ο Michael. Επίσης, θεωρώ ότι οι "πολιτιkές " του κινήσεις, έδειξαν ότι είχε balls (δεν ήταν ας πούμε αντίστοιχο μέγεθος με τoν -σημαντικό επίσης συνθετικά- Elton John, που ήταν επίσης ανοιχτά gay, αλλά κατέληξε να παίζει σε κηδείες και βαφτίσια της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Όχι, ο G. Michael ήταν κάτι άλλο. Και σόρι που έχω γενικότερη άποψη γι' αυτόν, όμως μπορείς να μην συμφωνείς με κάποιον αλλά να αναγνωρίζεις το ταλέντο του σε διάφορα πράγματα. Ο G. Michael έκανε την καλύτερη "λευκή σόουλ" , έχοντας καταφέρει τα κομματια του να μην ακούγονται ως gay anthems, αλλά ως mainstream επιτυχίες (ακριβώς επειδή δεν έχει και καμία σημασία στην τελική για ποιον έγραψε σαχλαμάρες τύπου Wake my up before you go go ;). To Fast Love ας πούμε, που ανάρτησα πιο πάνω και το As με τη Mary J. Blige είναι από τα αγαπημένα μου. Όχι δεν έχω όλη τη δισκογραφία του κι ούτε πρόκειται, αλλά τα I Want You Sex, Faith και Freedom, από εκείνο το άλμπουμ, σπέρνουν. Enjoy this one too Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 "Ξέρω γιατί δεν θέλεις να έρθω μαζί . Ντρέπεσαι να σε δουν να κυκλοφορείς με κάποιον gay" -"Μα, George πώς να ρθεις μαζί, όταν εκεί υποτίθεται ότι βοηθούν ανθρωπους που είναι όπως εσύ;" (εννοεί αλκοολικούς, πένητες και άνεργους - και ο G Michael είχε μια εποχή που τον είχαν ξεγραμμένο, δεν έβρισκε ούτε δισκογραφική να βγάλει άλμπουμ και γενικώς τα έφερνε πολυ δύσκολα) Αυτοσαρκασμός και για καλό σκοπό: για προβολή του έργου της οργάνωσης Comic Relief). Τέτοιος σπουδαίος τύπος ήταν ο George / Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικά για μένα ήταν ψιλοαδιάφορος ο καλλιτέχνης, καθώς την εποχή που βγήκε στο κλαρί παίζοντας δημοφιλή ποπ εγώ είχα ήδη άλλα ακούσματα. Όμως δεν μπορώ να παραβλέψω την όλη του πορεία. Εφτιαξε τελικά τεράστια πράγματα και το είχε και το ήθελε. Με το επίμαχο ποστ θα διαφωνήσω σε δυό πραγματάκια. 1. Είναι τεράστιο λάθος σε μια φράση να μπαίνουν μαζί καλλιτέχνες και πολιτικοί. Τους τελευταίους τους θεωρώ πάντα αποτυχημένους (και ενίοτε πετυχημένους) διαχειριστές που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παντελώς ατάλαντοι με έλλειψη χιούμορ και φαντασίας. Από την άλλη για μένα ακόμα και ο πιό μέτριος μουσικός είναι καλύτερος από οποιονδήποτε πολιτικό και τουλάχιστον έχει ευαισθησία. 2. Στο επίμαχο ποστ λείπανε πολλοί με τρανταχτές για μένα απουσίες τους E L. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Faith, Father figure, Too funky. Ποστάρω το πρώτο γιατί τα άλλα δύο τα βάλατε ήδη https://www.youtube.com/watch?v=lu3VTngm1F0 Αν και το Too funky το προτιμώ συνοδεία και του βίντεο με όλα τα σούπερμοντελς της εποχής ;D Αχ αυτή η Nadja Auermann :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 μια απ τις καλύτερες ερμηνείες σε κομμάτι των Queen ( που δεν τραγουδάει ο Μέρκιουρι προφανώς) μεγάλος George Michael και εδώ "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 ηταν απο τους καλυτερους στο ειδος του, αλλα ειδικα απο τοτε που ειχα δει ολοκληρο το MTV unplugged που ειχε κανει - respect! YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 ηταν απο τους καλυτερους στο ειδος του, αλλα ειδικα απο τοτε που ειχα δει ολοκληρο το MTV unplugged που ειχε κανει - respect! Enjoy ! Η τέλεια γκοσπελιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Enjoy ! Η τέλεια γκοσπελιά Εντάξει, ο αποθανών δεδικαίωται, αλλά να μην υπερβάλλουμε κιόλας... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση