Προς το περιεχόμενο

Μικροφωνική εγκατάσταση σε σχολείο

stoperman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχω τον εξής προβληματισμό:

Θέλω στην αίθουσα τελετών του σχολείου μου να φτιάξω μικροφωνική εγκατάσταση. Θα αγοράσω 2 αυτοενισχυόμενα ηχεία των 200watt το καθένα. Έχω ήδη μια κονσόλα 4κάναλη και 1 σετ με ασύρματα μικρόφωνα. Θέλω τώρα να βάλω και ένα μικρόφωνο πάνω στη σκηνή (σε ύψος 2 μέτρα πάνω από τα παιδιά), ώστε να πιάνει τις συζητήσεις και τις συνομιλίες από τις θεατρικές παραστάσεις. Τι μικρόφωνο έχετε να μου προτείνετε?

* Τα ηχεία θα μπουν μπροστά από την παραλληλόγραμμη σκηνή στις δύο άκρες, είτε κάτω στο πάτωμα, είτε πάνω στον τοίχο με κατεύθυνση προς το κοινό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

μια φθηνή και πολύ καλή λύση είναι το Superlux S502... αξιοπρεπέστατο ηχητικά και μάλιστα stereo που θα πιάνει μεγαλύτερο εύρος της σκηνής (μπορείς να το δοκιμάσεις και με κοντή βάση μπροστά στην σκηνή με κατάλληλη κλίση προς τα πάνω)...

αν το κόστος δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας, θα σου πρότεινα το AKG C 451 B (αναβίωση του θρύλου ΕΒ με την ck1 κάψα)...

τέλος απόλυτα φθηνή (τσάμπα) λύση που όμως μπορεί άνετα να κάνει την δουλειά σου είναι το Superlux HI 10...

ΥΓ. ανάλογα την σκηνή θα μπορούσες ίσως να εξετάσεις και την περίπτωση κάποιου boundary μικροφώνου...

YΓ2. με την τοποθέτηση θα πρέπει να πειραματιστείς αρκετά πριν καταλήξεις... μην το αμελήσεις γιατί δεν υπάρχουν ιδεατοί μπούσουλες... ;)

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου