ex-mauromouris Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που πόσταρες είναι midi cable. Νομίζω υπάρχει αντάπτορας αλλά δεν γνωρίζω τι ηχητικό αποτέλεσμα έχει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Αφού ασχολείσαι με τη μουσική πάντως, γνώμη μου είναι να πάρεις κάποια στιγμή μια εξωτερική κάρτα ήχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που πόσταρες είναι midi cable. Νομίζω υπάρχει αντάπτορας αλλά δεν γνωρίζω τι ηχητικό αποτέλεσμα έχει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Αφού ασχολείσαι με τη μουσική πάντως, γνώμη μου είναι να πάρεις κάποια στιγμή μια εξωτερική κάρτα ήχου Πιστεύω οτι η πρωτη κίνηση που πρεπει να κανείς ειναι να αναβαθμίσεις την κάρτα ήχου σου, όχι απαραίτητα με εξωτερική κάρτα. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πρόταση, γιατί λόγω laptop δουλεύω και γω με εξωτερική κάρτα. Τα midi καλώδια δε θα δώσουν λύση στο προβλημα σου. Μοναδική λύση, αλλά λύση ανάγκης, ειναι να συνδέσεις το μικρόφωνο στην mic in είσοδο σου με καλώδιο xlr σε jack. Και μάλλον θα χρειαστείς ξανά και μετατροπέα απο μεγάλο jack σε μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 με ένα μετατροπέα για την ώρα βολεύεσαι. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 ευχαριστω παιδες... για να δουμε... με αυτη εδω ειμαι ενταξει? https://www.thomann.de/gr/focusrite_scarlett_2i2_2nd_gen.htm *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 NAI με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση