gvour Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω ότι και κάνα Skynyrd, Van Zand κλπ... δεν θα ήταν κακή ιδέα ;) Συντροφε,αυτα ειναι δυσκολα,δεν ακουμπαω τετοια μεγεθη που ελεγε κι ο Στηβ Κακετσης. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Aπο τους προαναφερθεντες συναδελφους :P,παω αιμα Πιτσα ομως και Τερλεγκα. Με φτιασατε αλητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2016 παω αιμα Πιτσα ομως και Τερλεγκα. Με φτιασατε αλητες. Μα σου πάνε και στο στυλ, και στην φωνή. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2016 Μα σου πάνε και στο στυλ, και στην φωνή. ;D ;D ;D Α να χαθεις αληταρα!! :-* :-* :-* Κοριδευε δεν πειραζει,αντεχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2016 Α να χαθεις αληταρα!! Ευχαριστώ!!! :D :-* :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Χαρη και Σπυρο(πιπι),με μπερδεψατε διοτι ειμαι χαμηλου iq. Αυτα που λετε ειναι καλα η κακα? ;D Γεώργιε, απ'το δικό μου κράτα αυτό: 17.489 (και κάτι ψιλά) μπράβο! Τα υπόλοιπα ήταν παραλήρημα λόγω του σοκ! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Το καταλαβα Χαρη-ισα που μεχρι εκει μου φτανει,μη νομιζεις-αλλα εκανα πλακα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Yes Sir! Τι αλλο να πω? ;D ;D ;D ;D Παρακαλώ να μην σφετερίζονται άλλοι τον τίτλο μου. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση