trolley Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Άντε να δούμε! edit: από σχόλιο στο reddit: "I hope they dust off a CS-80 for this" :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 από σχόλιο στο reddit: "I hope they dust off a CS-80 for this" :D Εκπληκτικό Σχόλιο.... την μουσική δεν την έκανε ο Vangelis όπως όλοι θα θέλαμε, αλλά την έκανε ένας άλλος ο οποίος είναι ΜΑΙΤΡ, παρ' ότι ίσως δεν τον έχει πάρει το μάτι/αυτί σας (εγώ τον ξέρω γιατί είμαι και κλασικόβιος). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Εκπληκτικό Σχόλιο.... την μουσική δεν την έκανε ο Vangelis όπως όλοι θα θέλαμε, αλλά την έκανε ένας άλλος ο οποίος είναι ΜΑΙΤΡ, παρ' ότι ίσως δεν τον έχει πάρει το μάτι/αυτί σας (εγώ τον ξέρω γιατί είμαι και κλασικόβιος). Ναι, Jóhann Jóhannsson, τώρα διάβαζα γιαυτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2017 Νέο trailer: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2017 Oooo... key.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=waBWUyWuZk8 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2017 Έχω χάσει τόσο πολύ την μπάλα που σήμερα κατάλαβα ότι παιζεται στις αίθουσες... το είδε κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Προσπαθώ να σκεφτώ remake ταινίας , όπου η δεύτερη χρονικά να μην με χάλασε, και δεν βρήκα. Όχι , δεν θα το δω (ειδικά στο Σινεμά). Edit: Ίσως ΜΟΝΟ το Sleuth..... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Το ειδα την προηγουμενη εβδομαδα. ΔΕΝ ειναι remake. Ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ταινια (και ειμαι φανατικος του original ΒR)...το τελευταιο μισαωρο που σκαει μυτη ο θεος ειναι βεβαια meltdown..... Το μονο κακο ηταν οτι συνειδητοποιησα οτι εχουν περασει...35 χρονια απο τοτε που ειδα το πρωτο μερος.... :P www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση