paradoxologos Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2016 Χαιρετώ από το Έμμεριχ στα γερμανοολλανδικά σύνορα με μια δική μου ανεξάρτητη παραγωγή. Αν σας αρέσει, προωθήστε παρακαλώ. «Απάνω Στην Τριανταφυλλιά» Παραδοσιακό γάμου, Μακεδονίας Mazedonien (Macedonia Greece/ Makedonia) Griechenland /Hellas με το μουσικό σχήμα ΠΑΡΑΔΟΞΟΝ από την Γερμανία Danae-Stella Andrikopoulos-Giaourakis: Gesang, Perkussion Benjamin Stein: Santouri (auch improvisiert) , Akkordeon Helen Parchamii: Geige Klaus Micke: U-Bass Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος: Perkussion, Musikbearbeitung, Ton- und Videoproduktion, Leitung *Der kleine Antonios Andrikopoulos: Perkussion mit Ntaouli Perkussion-Gruppe VHS-KLEVΕ Irmgard Heiligers, Birga Meyer, Ulrich Schiemann, Laura Schiemann, Birgit Franken, Conny Plath, Andre Walter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2016 και πάλι μπράβο παιδιά... οι όποιες ιδιαιτερότητες της προσπάθειας σας Κωνσταντίνε και τώρα όπως και την προηγούμενη φορά που μας δημοσίευσες δουλειά σου, της προσθέτουν θυμική υπεραξία πέραν της καλλιτεχνικής (τουλάχιστον στην δική μου αντίληψη)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2016 μπράβο παιδιά ωραία παραγωγή :D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Βοσκός Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 πολυ ωραια κινηση και προσπαθεια ενος απο τα αγαπημενα παραδοσιακα ωστοσο εχω μια δυο ενστασεις η εκτελεση ειναι λιγο "ανευρη", καπως σαν να το παιζατε φοβισμενοι οχι οτι ειμαι υποστηρικτης των ταχυτατων και δυνατων εκτελεσεων που συνηθιζονται στις μερες μας απο διαφορους παραδοσιακους αλλα καπως μου ακουστηκε λιγο επιδερμικο σαν παιξιμο απο τους μουσικους οπως κ να χει καλη συνεχια! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paradoxologos Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια, ιδίως αυτό για την συναισθηματική ιδιαιτερότητα της δουλειάς μου. Ευχαριστώ επίσης και για τις ενστάσεις. Ναι, υπάρχει ο φόβος στο παίξιμο από κάποιους μουσικούς... Είμαι ο μόνος Έλληνας στην ομάδα (η Δανάη είναι Ελληνογερμανίδα) που έχει παραδοσιακά ακούσματα. Έχουν γίνει όμως μια κι έξω όλα, χωρίς την άνεση της επανάληψης (λόγω χρόνου, απόστασης κ.λ.π.)... Το αποτέλεσμα είναι... βιολογικό :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση