ex-mauromouris Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάλι δεν ευχαριστώ κανένα γιατί δεν με άφησαν να παίξω και έβαλαν κονσέρβα ντραμς, και είμαι τσαντίλας. :D Αυτό ήθελα να γράψω. Όλο το αποτέλεσμα πάρα πολύ καλό αλλά τα ντραμς το χαλάνε λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Θεωρώντας ότι και στα 2 τραγούδια ''μπιστάει '' το μπάσο και η γραμμή του, για αυτό και περίμενα να το ακούσω κι εδώ. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό να παίζει στο μπαρ και να μην σε αφήνει να κάτσεις ήσυχος στο σκαμπό σου... ;D Πολύ μου άρεσε, και ως ιδέα και ως εκτέλεση και ως αποτέλεσμα. Μπράβο παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2016 Η ντραμς χάνει. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2016 Η ντραμς χάνει. Αλλά η φωνή κερδίζει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TSWO Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Ψήθηκα! Groov-αρει ωραία και η ιδέα του 2 σε 1-remix--mushup-τουρλού είναι πολύ καλή και σαν σύλληψη και σαν εκτέλεση! Καλόοο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση