Haris Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2016 [soundcloud] [/soundcloud] Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου - Φωνή Freddie Mercury - "Let's Go!" Αντρέας Ρούπας - Κιθάρα, πλήκτρα, προγραμματισμός Ευριπίδης Διονυσιάδης - Μπάσο Ο υποφαινόμενος - Γενική επίβλεψη, άποψη επί παντός επιστητού, αμείλικτη κριτική, μαστίγωμα Διασκευή, μάσαπ, ενορχήστρωση - Αντρέας Ρούπας, Ευριπίδης Διονυσιάδης. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 M' άρεσε πολύ αυτό που άκουσα, κι' επειδή 'έχω μαντικές ικανότητες ανακοινώνω ότι η αοιδός πρέπει να είναι ......! ::) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 ...για δείτε λίγο τις χαμηλές συχνότητες, απουσιάζουν. Όλα είναι μεσαία και πρίμα. Η προσπάθεια πολύ καλή και ως σύνολο. Και οικονομική συσκευασία. 2 σε 1. Τι προσφορές φέτος !! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 M' άρεσε πολύ αυτό που άκουσα, κι' επειδή 'έχω μαντικές ικανότητες ανακοινώνω ότι η αοιδός πρέπει να είναι ......! ::) ... η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ ωραιο και γκρουβυ το μουσικο του πραγματος-σηκωνε νομιζω και λιγη "φανκοβρωμια"παραπανω αλλα νταξ',γουστα-ωραιο παιξιμο απο ολους,φωνη, τα παντα. Για τα της κοπελας δεν ξευρω αλλα για να λεει ο σερ.......του εχω εμπιστοσυνη. Ωραια πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλό. Καλοφτιαγμένο, με ωραίο ήχο και μερακλίδικο. ...για δείτε λίγο τις χαμηλές συχνότητες, απουσιάζουν. Όλα είναι μεσαία και πρίμα. Εγώ ακούω μια χαρά μπάσα στα μόνιτορς. Εντάξει δεν τρέμουνε τα μέσα μου, αλλά μια χαρά. M' άρεσε πολύ αυτό που άκουσα, κι' επειδή 'έχω μαντικές ικανότητες ανακοινώνω ότι η αοιδός πρέπει να είναι ......! ::) Η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου??? When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2016 εξαιρετικό, σχεδόν άριστο! όλα υπάρχουν και χαμηλές και μεσσαίες και όλα. ίσως δεν είναι τονισμένες οι χαμηλές, αλλά αυτό μάλλον καλό είναι. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Mα ποιός είμαι, ο Κάλχας; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Mα ποιός είμαι, ο Κάλχας; Βρε μην είσαι ο... ξανθός μάγος; :D @ Haris: Κύριε τομαροκρούστη ωραία η άποψη/διασκευή/ εκτέλεση. Μπράβο εις τους συντελεστάς. Η Αφροδίτη εξαιρετική, όπως πάντα άλλωστε. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2016 Κώστα, για τις χαμηλές δεν ξέρω, εμένα καλά μου ακούγεται. Τώρα που το λες βέβαια, ίσως θα έπρεπε να τους είχα μαστιγώσει λίγο περισσότερο αλλά είναι τόσο ευαίσθητα τα καημένα (μη χέσω) και δεν μου πήγαινε... Mα ποιός είμαι, ο Κάλχας; Μήπως ο Κασσάνδρος; :D Τα παιδιά σας ευχαριστούν όλους για τα καλά σας λόγια και σας εύχονται καλό Rogue One! Εγώ πάλι δεν ευχαριστώ κανένα γιατί δεν με άφησαν να παίξω και έβαλαν κονσέρβα ντραμς, και είμαι τσαντίλας. :D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση