JohnyX Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2016 Τι επαγγελεσαι ειπαμε? Κάτι ανεξάρτητο της μουσικής που σίγουρα δεν ενδιαφέρει και είναι άσχετο με το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KurtC Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2016 Μπορει και να το εχεις δει. https://m.youtube.com/watch?v=SStKuO1xE-U Δεν ειναι bias bias, μπακαλιστικα, πανω κατω βλεπεις τη συνεχη ταση απο το jack. Το ρυθμισμα το κανει σε standby. Το σωστο bias γινεται οπως ανεφερε πριν ο myster_maze. Δεν πιστευω ναχεις προβλημα αν βαλεις αλλες λυχνιες, οπως ανεφερε και ο superfunk. Και εγω bugera v22 vintage εχω, εχει βγει εδω και λιγο καιρο ο infinium με autobias και λαμπακια autocheck για την αλλαγη λυχνιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι ανεξάρτητο της μουσικής που σίγουρα δεν ενδιαφέρει και είναι άσχετο με το θέμα Ασχετο με τη μουσικη ας ειναι. Ασχετο με το, πως και που, θα βαλεις τα χερια σου εκει μεσα ας μην ειναι. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyX Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2016 Μπορει και να το εχεις δει. https://m.youtube.com/watch?v=SStKuO1xE-U Δεν ειναι bias bias, μπακαλιστικα, πανω κατω βλεπεις τη συνεχη ταση απο το jack. Το ρυθμισμα το κανει σε standby. Το σωστο bias γινεται οπως ανεφερε πριν ο myster_maze. Δεν πιστευω ναχεις προβλημα αν βαλεις αλλες λυχνιες, οπως ανεφερε και ο superfunk. Και εγω bugera v22 vintage εχω, εχει βγει εδω και λιγο καιρο ο infinium με autobias και λαμπακια autocheck για την αλλαγη λυχνιας. Ευχαριστώ για την απάντηση! Το έχω δει το βιντεάκι του τύπου αυτού .. και αυτό που συμπέρανα ότι κάνει είναι ότι έχει βάλει τις λάμπες και μετρόντας την τάση , γυρνάει το ποτενσιομετράκι ούτως ώστε να το πάει εκεί που θέλει. Αλλά είναι πολύ στο φλου :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση