ReCoC Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Θα κάνω παραγγελία γύρω στα 150¤? Θέλει κανείς βόρειος τίποτα ωστε να φτάσουμε τα 300?? Την παραγγελεία θα την κάνω το πολύ σε μια βδομάδα. Περιμένω... Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bab2112 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 φιλε/η ReCoC εχω αποφασισει για αυτο το bass trainer εσυ πως λες να κανεις την παραγγελία, με πιστωτική? εγω εχω τα λεφτα μετρητα. http://www.thomann.de/gr/tascam_cdbt1_mk_ii.htm πο τοτε που κατάλαβα τι εστί ηχος αντιληφθηκα τι δεν θακουσω ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 κ γω ψιλομεσα ειμαι για κανα διο πραγματακια. τα λεφτα στο χερι η μολις παρουμε τα πραγματα? www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά σορρυ αλλα η παραγγελία έγινε χθές. Φίλε αλέξη στείλε ένα pm στον bab2112 αν θέλετε να κάνετε μαζί την παραγγελία... Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση