RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2016 ποτέ δεν είναι αργά.... Ακου τώρα. Τουλάχιστον τα albums έως το Brain Salad Surgery και έλα με τον κηδεμόνα σου.... ;D Sorry αν ακούγομαι κάπως.... ::) αλλά πέρασα στο πανεπιστήμιο ακούγοντας αυτή τη μουσική ΟΤΑΝ φτιαχνότανε. (και δυστυχώς σήμερα τέτοια ΔΕΝ ξαναφτιάχνεται....πού και πού ίσως ...αντιγράφεται) Εντάξει, εγώ από την άλλη ακούω αυτή τη μουσική και... καταλαβαίνω τους πάνκηδες... που για να καταλάβεις εγώ άνθρωπο δεν έχω πειράξει, αλλά πάνκηδες έχω δείρει αρκετούς (πάντα για μουσικές διαφωνίες) :) :) :) Τεσπαν, RIP Gregg Lake. Ήταν κι αυτός τεράστιος μουσικός... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2016 Αφού θα το έβαζες εσύ. .. Εσύ ανέβασε κι άλλα από τους a priori ( μας καλόμαθες... ;)) και άσε τα σχόλια.... :police: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2016 Τους καταλαβαίνω κι εγω.... αλλα δεν τους ακούω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 ...& Palmer. Ελπίζω να συνεχίζει να ζει ο άνθρωπος για πολύ. Κατάλαβες τι συμβαίνει με τέτοιες ονομασίες; Γίνονται κάποιοι συνειρμοί... Εγω θεωρούσα την ονομασία του γκρουπ απο τις πιο πετυχημένες. Τα ονοματα τους δηλαδή. Πολύ prog rock και μπερδευόμουν σαν νιάτο τότε. Αγαπούσα ιδιαίτερα το C' est la vie όμως. Με αυτή την παράξενη ακουστική κιθάρα σαν τσέμπαλο και το παριζιάνικο ακορντεόν. Φωνάρα! RIP Gregg Lake. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θα τα βάλει κανένας; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 το συγκεκριμένο είναι για μένα ό,τι καλύτερο έφτιαξε ο άνθρωπος αυτός. Όλες οι λεπτομέρειες, τα ανοιχτά ακκόρντα, οι συνηχήσεις, η φωνή, η ενορχήστρωση το χαλαρό σόλο στην κιθάρα και τέλος το mini moog συνθέτουν ένα μικρό αριστούργημα. Προηγήθηκε το Lucky man και φυσικά αργότερα ακολούθησε το Still you turn me on. Αλλά σαν αυτό...κανένα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 Εγω θεωρούσα την ονομασία του γκρουπ απο τις πιο πετυχημένες. Τα ονοματα τους δηλαδή. Πολύ prog rock και μπερδευόμουν σαν νιάτο τότε. Αγαπούσα ιδιαίτερα το C' est la vie όμως. Με αυτή την παράξενη ακουστική κιθάρα σαν τσέμπαλο και το παριζιάνικο ακορντεόν. Φωνάρα! RIP Gregg Lake. Γ@μώ τη κωλοαρρώστια πια.... Συμφωνώ με τον Αρχηγό. Πότε δεν ήταν "η κούπα με το τσάι μου" αλλά όταν άκουσα (για εγκυκλοπαιδικούς πρωτίστως λόγους) τον διπλό (ή τριπλό; πάντως καφεμπορντώ εξώφυλλο είχε) άλμπουμ τους, μου έκαναν εντύπωση πρωτίστως το C' est la vie και μετά το Lend your love to me tonight (ίσως ήταν και ο πιασάρικος για έφηβο στίχος "Arrest the Sun and shoot the Moon", δεν ξέρω). Και τα δύο δικά του. Είθε εν ειρήνη .... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 ... τον διπλό (ή τριπλό; πάντως καφεμπορντώ εξώφυλλο είχε) άλμπουμ τους, μου έκαναν εντύπωση πρωτίστως το C' est la vie και μετά το Lend your love to me tonight (ίσως ήταν και ο πιασάρικος για έφηβο στίχος "Arrest the Sun and shoot the Moon", δεν Διπλό το works, βγήκε μετά και το works vol 2 (που είναι και μετριότατο), αλλά δεν είναι καφεμπορντώ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 3πλό ήταν το ζωντανό Welcome back my friends to the show that never ends πού ήταν το καλλιτεχνικό, εκτελεστικό και εμφανισιακό τους απώγειο. Το εξώφυλλο ήταν κάτι σε σκούρο καφέ προς μαυροβυσινί....δεν το συγκρατώ τώρα...(ούτε ξέρω πως εκτυπώθηκε εδώ σε σχέση με το εξωτερικό). Αποκτήθηκε λίγο πριν τις εισαγωγικές για το πανεπιστήμιο γυρω στο 1975 και το άκουγα με δόσεις και τύψεις μήπως γίνει αιτία και δεν περάσω ... ::) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2016 Αποκτήθηκε λίγο πριν τις εισαγωγικές για το πανεπιστήμιο γυρω στο 1975 και το άκουγα με δόσεις και τύψεις μήπως γίνει αιτία και δεν περάσω ... ::) :o :o :o Σαν άτομο που ότι έκανα, έγινε σχεδόν στην τύχη, θαυμάζω όσους είχαν/έχουν στόχους, όπως να μπεις στο παν/μιο. Το ήθελες δε σε τέτοιο βαθμό, που ακόμα κι αυτή η ενστικτώδης απόλαυση της μουσικής ακρόασης, σου δημιουργούσε άγχος... Είμαστε απο άλλο πλανήτη. :blank: Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση