Προς το περιεχόμενο

EMU 0202, Edirol UA-4FX, m-audio Fast Track Ποια???

nicktgr15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Ποια απο τις παραπανω προτείνετε; Εχετε χρησιμοποιησει καποια απο αυτες; Εντυπώσεις;

Θελω να γραφω κιθαρα και ενα μικροφωνο σε laptop. Μου αρεσουν τα extra features της edirol αλλα δεν ξερω τι λεει απο ποιοτητα. Η m-audio κανει 100 ευρώ και οι αλλες 130.

Ευχαριστώ.!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εμενα η edirol μου αρεσει. Απλα η συγκεκριμένη εχει midi in-out digital in-out , εφε και αλλα που συνανταμε σε ακριβοτερες καρτες. Γι αυτό λεω μηπως υστερεί σε κάποιο αλλο τομέα. Π.χ. έχει θόρυβο. Γιατι δεν αναφερει τιποτα για low noise κλπ. ενω στην Edirol UA-25 λέει "generates low noise".

:?

Επειδή και εγώ αυτόν τον καιρό έκανα μια έρευνα αγοράς για κάρτα USB σε laptop, κατέληξα σε αυτή

http://www.thomann.de/gr/tascam_us144.htm

Τσέκαρε την κι αυτή κοντά στις άλλες επιλογές σου.

Ναι, την εχω δει και την tascam. Πολυ καλή. Απλα νομιζω οτι αλλαζουμε κατηγορια και παμε στα ~200 ευρω απο τα ~100 που ειναι οι αλλες. Και εγω αυτη τη στιγμη επειδη μαζευτηκαν πολλα (midi controller, μικροφωνο) ψαχνω την πιο φθηνη αξιοπρεπη λυση. Το θεμα ειναι , μπορει η roland-edirol να προσφερει οσα και η tascam με 60 ευρω λιγοτερα; :wink: :?

Σε αυτά τα λεφτά και οι 3 καλές είναι με 1 μικρό προβάδισμα στην edirol. Πάρ' την και γιαυτό που την θες δεν θα χάσεις.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου