dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2016 Αν μάλιστα ΔΙΑΒΑΖΑ μόνο τις κριτικες, θα μου άρεζανε παραπάνω ;D ;D ;D Ας είχαν την εισαγωγή του anybody seen my baby ή του Harlem Shuffle και θ μ αρέζανε και μένα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2016 Αλήθεια τώρα πως γίνεται; Από πού το παίρνουν το album όσοι θέλουν; Θα κυκλοφορήσει σε physical copy ή μόνο download; Edit: Τωρα βρήκα αυτό...ειναι και διπλό. https://www.amazon.com/Blue-Lonesome-LP-Rolling-Stones/dp/B01LWSI4EW/ref=ntt_mus_dp_dpp_1 To έχει και στα Public Νίκο, θα το πάρω μα τω Θεώ σε βινύλιο....για εσένα! ;D ;D ;D http://www.public.gr/product/music/kseno-repertorio/rock/rock/blue-and-lonesome-lp/prod8273633pp/ Edit 2: Y.Γ. By the way, το άκουσα και εγώ όλο το album. Έπαθα , ό,τι παθαίνει κάποιος που ακούει πρώτη φορά blues ή .......ποντιακά ;D. Μου φάνηκε όλοοοοο το ίδιο ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2016 Ακρόαση ολόκληρου δίσκου των Stones ? Τον γιατρό γρήγορα. Αν δε, είσαι σπίτι και μόνος η κατάσταση είναι σοβαρότατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2016 Διαβασα με προσοχη ολο το ΘΡΕΝΤ απο την αρχη και ετσι ειπα να συνεισφερω και γω στη συζητηση με την αποψη μου.Δυο πραγματακια μονο... 1.Ο Παρλιαρος παιζει να βαζει σοκολατα ΚΑΙ στις πορδες των άλλων. 2.Χρονια πολλα (απο maple) καλα και ΚΟΥΡΤΙΣΜΕΝΑ Superfunk! "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2016 Πέρα από την πλάκα όταν ένα συγκρότημα με το τόσα χρόνια παρουσίας δεν έχει κυκλοφορήσει κάτω του <καλού> δίσκο ναι δεν μπορείς να τους κρίνεις. Οποιοδήποτε είδος μουσικής να επιλέξουν να παίξουν νομίζω ότι τους ενδιαφέρει περισσότερο να ακούγονται Stones. Και ναι και αυτος ο δίσκος είναι 100% Stones. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση