cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Ένα παλιό μου κομμάτι που του άλλαξα τα φώτα.....τα τύμπανα, την σόλο κιθάρα στο μέσο του και τελείως την μίξη-παραγωγή-μάστεριγκ του.... Το έχω ανεβάσει εδώ και λίγο καιρό στο Soundcloud, είπα να μην το ξαναποστάρω κι εδώ αλλά δεν άντεξα..... ::) :-X [soundcloud] [/soundcloud] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Ένα παλιό μου κομμάτι που του άλλαξα τα φώτα.....τα τύμπανα, την σόλο κιθάρα στο μέσο του και τελείως την μίξη-παραγωγή-μάστεριγκ του.... Το έχω ανεβάσει εδώ και λίγο καιρό στο Soundcloud, είπα να μην το ξαναποστάρω κι εδώ αλλά δεν άντεξα..... ::) :-X [soundcloud] [/soundcloud] Tο είδα και το ακούω σε ενα ζεύγος ακουστικών που πήρα πρόσφατ, για gaming (το οποίο έχει πολύ καλή αποδοσή by the way και στην ακρόαση μουσικής , δεν το περίμενα) Περαν απο το ωραίον του κομματιου, το αψογον στην ενορχήστρωση και την ηχητική απόδοση . Λιγο τις σολο κιθάρες ιδιαίτερα αυτή που είναι παναρισμένη προς τα δεξιά. θα πρότεινα ενα κλικ χαμηλότερα η ενταση στη μιξη γιατι πάνε λίγο παραπάνω μπροστά και σκεπάζουν . Λιγο, πολύ λιγο για το τέλειο για αυτιά μου πάντα. Μπράβο πάντως. Εκανες πολύ καλη δουλειά. Τη βρίσκω πολύ καλή την ηχογράφηση και τη μίξη. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Λιγο τις σολο κιθάρες ιδιαίτερα αυτή που είναι παναρισμένη προς τα δεξιά. θα πρότεινα ενα κλικ χαμηλότερα η ενταση στη μιξη γιατι πάνε λίγο παραπάνω μπροστά και σκεπάζουν . Με παραπλάνησαν τα ακουστικά μου (φθηνά Akg).....Ενώ στο στέρεο του σαλονιού οι σόλο όντως ακούγοταν δυνατούτσικα στην μίξη, στα ακουστικά χάνονταν. Και φυσικά έκανα την μ@λ@κί@ να τα εμπιστευτώ..... :-\ ::) Σε λίγες μέρες όμως που θα έχω τα Adam μόνιτορς, όλα θα διορθωθούν..... :P ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Δε θυμαμαι το παλιο αλλα τουτο εδω ειναι σουπερ. Τα σολα στη μεση θελουν λιγο πιο σιγα,εχει δικιο ο Κωστας. Ωραιος και ο ηχος στις κιθαρες,ταιριαζει ομορφα με το ιδιαιτερο βιμπρατο σου. Παντως σου πανε τα πιο "ευαισθητα" κομματια,παρα το οτι εισαι μαλλιας/μουσιας. ;D Ωραιος ρε φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Τα σόλα θα τα χαμηλώσω, μαλλιά και μούσια όμως όχι....φίλτατε μακρυμάλλη συμφορουμίτη! :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 μακρυμάλλη συμφορουμίτη! :D :D :D Αλητεια! :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 εγώ δεν βρήκα κανένα θέμα γενικά με τη μίξη. Δεν ξέρω πως ήταν το παλιό, αλλά αυτό είναι γενικά ισοροπημένο και πολύ ευχάριστο στο αυτί. Η όλη σύνθεση και εκτέλεση είναι Φώτης, (πιστεύω πιά ότι αν μου δώσετε ένα Φώτη ανάμεσα σε 20 θα το βρώ αμέσως) και σίγουρα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στον τομέα ηχογράφηση (στα άλλα ήταν ήδη ψηλά). Η στράτο του λάμπει γενικά (δεν θυμάμαι τι μαγνητάκια έχεις) και τα τύμπανα είναι γενικά ΟΚ. Η όλη ηχογράφηση δεν έχει κάτι που να πεις WOW αλλά ίσως αυτό να είναι και το κέρδος της Αρχίζω να ζορίζομαι σημαντικά πιά στο τι θα παρουσιάσω στο εξής.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Η όλη σύνθεση και εκτέλεση είναι Φώτης, (πιστεύω πιά ότι αν μου δώσετε ένα Φώτη ανάμεσα σε 20 θα το βρώ αμέσως) Τώρα αυτό είναι καλό....; ::) Η στράτο του λάμπει γενικά (δεν θυμάμαι τι μαγνητάκια έχεις) 3χ Fender Texas special... :D Η όλη ηχογράφηση δεν έχει κάτι που να πεις WOW αλλά ίσως αυτό να είναι και το κέρδος της Σιγά μην πεις και ΟΥΑΟΥ για τις μίξεις μου βρε Dim.....αλλά όπως ανέφερα και πιο πάνω, μόλις έρθουν τα Adam πολλά θα αλλάξουν.... :angel: ;D ;D ;D Αρχίζω να ζορίζομαι σημαντικά πιά στο τι θα παρουσιάσω στο εξής.... Άσε τα σάπια μαέστρο.....! :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 νομίζω είναι καλό. εγώ για καλό το είπα. Πιστεύω ότι κάποιος όσο και να αλλάζει τις συνθέσεις του, έχει κάτι που μαρτυράει την υπογραφή. Βέβαια η παραγωγή είναι πάντα ίδια οπότε παίζει ρόλο. Στο έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι οι ηχογραφήσεις σου και οι ενορχηστρώσεις έχουν μια τάξη, μιά ιεραρχία στη δόμησή τους. Εγώ αυτό βλέπω. Και σίγουρα έχεις βελτιωθεί πολύ από τότε που συζητούσαμε το Πάσχα, αν θυμάμαι καλά. Σίγουρα με τα καινούργια μόνιτορ θα απογειωθούν τα κομμάτια. Κατά τα άλλα, ακούγοντας τα δικά σου, τα δικά μου μου βγαίνουν μπουκωμένα. Δεν έχουν αυτήν την καθαρότητα. Βέβαια όσο και να θέλω να τα πειράξω, πάλι περίπου σε ίδιο αποτέλεσμα καταλήγω. Που σημαίνει ότι μάλλον δεν μπορώ ή δεν ξέρω να κάνω κάτι καλύτερο. Πάντως δεν κάνω εύκολα κομπλιμέντα. Γενικά είμαι αυστηρός μέσα στην όλη επιβραβευση. (η κόρη μου το ξέρει καλύτερα!) . Εχω αρκετά πράγματα στα τελειώματα, και περιμένω να κάτσει να μου τραγουδήσει, αλλά όλο μου ξεγλυστράει... :P Πιστεύω μέχρι τις γιορτές να βγάλω προς τα έξω κανα δυό από αυτά.... Πάντως ο επισκέπτης του διαστήματος μου άρεσε! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2016 Σε λίγες μέρες όμως που θα έχω τα Adam μόνιτορς, όλα θα διορθωθούν..... :P ;D ;D ;D[/left] Έτσι. Ισχύει. Οταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου. Το είπε και ο μεγάλος αστροφυσικός Klauss Pulen fon Huften. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση