Προς το περιεχόμενο

Θέλω λάμπα, θέλω βινύλιο!

Abraxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

και για σας ενδείκνυται ένα double blind test

Τώρα περνάμε σε off-topic μονοπάτια, αλλά νομίζω ότι όταν παίζει ένα βυνίλιο το καταλαβαίνεις με κλειστά μάτια από τις πολύ μικρές αλλά αισθητές ατέλειες στην αναπαραγωγή.

Και για να μην πλακώνεστε άδικα, οι κασσέτες είναι μακράν καλύτερες!!!! :wink: :D :D :D

edit: ναι άργησα να πατήσω το μικρό κουμπάκι που λέει "Υποβολή" μην το κάνουμε και θέμα :wink:

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά δεν είπαμε να επιστρέψουμε στο βινύλιο!

Απλά όλους τους αγαπημένους μου δίσκους έχω φροντίσει να τους προμηθευτώ και σε βινύλιο, όσοι έχουν κυκλοφορίσει και φυσικά όχι αυτοί που ξέρω ότι έχουν γραφτεί σε pro tools κτλ διότι δεν έχει κανένα νόημα...

...Mακαρι να μπορουσαμε να επιστρεψουμε στο βινυλιο. Εχω ενα πικαπ pro-ject RP6, αρκετα αξιοπρεπες και παιζει πανω σε ενισχυτη ακουστικων οργανων, τρατζιστορ. Θα το πω τελειως εμπειρικα, χωρις τεχνικες γνωσεις. Οταν ακουω 3 ωρες συνεχομενα Mp3, κουραζομαι. Οταν ακουω 3 ωρες CD, επισης κουραζομαι. Το βινυλιο δεν με εχει κουρασει ποτε, ακομα και αν παιζει ολη μερα (ειδικα αν ειναι audiophile :wink: ). Εχει την μανουρα του, θελει προσοχη, υπαρχει θορυβος σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα ο ηχος του εχει χαρακτηρα...

Απλά όλους τους αγαπημένους μου δίσκους έχω φροντίσει να τους προμηθευτώ και σε βινύλιο' date=' όσοι έχουν κυκλοφορίσει και φυσικά όχι αυτοί που ξέρω ότι έχουν γραφτεί σε pro tools κτλ διότι δεν έχει κανένα νόημα...[/quote']

+10000 :wink:

και για σας ενδείκνυται ένα double blind test

Τώρα περνάμε σε off-topic μονοπάτια' date=' αλλά νομίζω ότι όταν παίζει ένα βυνίλιο το καταλαβαίνεις με κλειστά μάτια από τις πολύ μικρές αλλά αισθητές ατέλειες στην αναπαραγωγή.

[/quote']

ναι, το κατάλαβα αφού έγραψα το πρώτο μήνυμα, και το παραδέχτηκα και παραπάνω

για μένα και τα σιντιά:

- μεγαλύτερη δυναμική περιοχή

- καλύτερος σηματοθορυβικός λόγος

- διάρκεια 60+ λεπτών χωρίς σήκωμα για αλλαγη πλευράς

- επεξεργασία στο πισί

--> ούτε λόγος!!!

- μεγαλύτερη δυναμική περιοχή

- καλύτερος σηματοθορυβικός λόγος

- διάρκεια 60+ λεπτών χωρίς σήκωμα για αλλαγη πλευράς

- επεξεργασία στο πισί

--> ούτε λόγος!!!

ναι, ΑΛΛΑ....

ακουφοντας ενα καλο με καλη καφαλη, και πανω απ ολα με καλο κ προσεγμενο βυνιλιο (180 γρ κλπ κλπ) , παντα μετα θελω να πεταξω τα cd μου απο το μπαλκονι :wink:

μα το είπαμε, στο πρώτο κλικ το βινύλιο θα προδοθει

κατά τα άλλα, για μένα όσοι προτιμούν το βινύλιο το κάνουν για 100% ψυχολογικούς/νοσταλγικούς λόγους

Bινύλιο με CD?????

Kαι με κλειστά τ'αυτιά το καταλαβαίνω :lol:

Εγώ και χωρίς αυτιά. 8)

Στο ίδιο σύστημα όμως... (μην μας βάλεις τίποτα ψυχοακουστικούς processors στο σήμα... :wink:)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου