Pakos69 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Hi Noiz! Newbie ερώτηση: 1.Οι 12χορδες κιθάρες έχουν διπλές χορδές όπως τα μπουζούκια? 2.Υπάρχουν μόνο custom ή πουλάνε και σε μαγαζία, πείτε αν ξέρετε κανά μαγαζί στην αθήνα ή website. 3.Oι 8χορδες είναι και αυτές με διπλές χορδές? 4.Επανάληψη ερώτησης 2 αλλά για 8χορδη. Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Hi Noiz!Newbie ερώτηση: 1.Οι 12χορδες κιθάρες έχουν διπλές χορδές όπως τα μπουζούκια? 2.Υπάρχουν μόνο custom ή πουλάνε και σε μαγαζία' date=' πείτε αν ξέρετε κανά μαγαζί στην αθήνα ή website. 3.Oι 8χορδες είναι και αυτές με διπλές χορδές? 4.Επανάληψη ερώτησης 2 αλλά για 8χορδη. Ευχαριστώ πολύ!!![/quote'] 1. Ναι,έχουν διπλές χορδές 2.Υπάρχουν κατά κανόνα του εμπορίου και λιγότερο custom.Μαγαζί δε λέω αλλα νομίζω όλα τα μεγάλα πρέπει να έχουν. 3.Δεν έχω ιδέα 4.Δεν έχω ιδέα Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 0)Καλως ήρθες :) 1,2)απαντήθηκαν,μόνο που ΚΑΙ τα μικρα έχουνε 12χορδες :wink: 3)όχι 4)Δεν έχω δει ποτέ σε μαγαζί https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 ευχαριστω και τους 2 σας...αναμένω περισσοτερα για τις 8χορδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 0)Καλως ήρθες :) 1' date='2)απαντήθηκαν,μόνο που ΚΑΙ τα μικρα έχουνε 12χορδες :wink: 3)όχι 4)Δεν έχω δει ποτέ σε μαγαζί[/quote'] Πολύ σωστή η επισήμανση σου blue,εδώ λίγο για να γελάσουμε,όταν πήρα τη δική μου μπήκα σε μεγάλο και τραγικά γνωστό για τις γκάφες του κατάστημα,όπου ..κόζαρα αυτή που τελικά αγόρασα...άκου διάλογο.. -γεια σας ενδιαφερομαι για 12χορδη -12χορδη ???? τι να την κάνετε ?? -ε???? ...δεν το σκέφτηκα ποτε -α καλά υπάρχει μία.... τα σχόλια δικά σας,δεν λέω ψέμμα... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 έλεος!!!απλά έλεος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 pako εχεις προσωπικο μηνυμα!! Η μια 8χορδη που εχω δει στην ζωη μου ειχε wounded σολ και διπλες σι και μι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 ok got it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 οι διπλες να υποθεσω οτι εχουν ιδιο tuning?απο περιεργεια ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 οι διπλες να υποθεσω οτι εχουν ιδιο tuning?απο περιεργεια ρωταω Ακριβώς,με διαφορά οκτάβας,εκτός μι και σι που είναι πανομοιότυπες. Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση