sotiroubas Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Ο Κύριος Scott Henderson, let me introduce him to noiz fans and members ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Εντ δε σεκοντ μάστερκλας( Σκότ άσε κάτω λίγο τον λεβιέ) ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Αυτά είναι ωραία πράγματα Σωτήρη. Πιάσε κιθάρα κι όρμα αμέσως. :) Είναι ωραίος ο μπαγάσας. Και πολύ καλός δάσκαλος. Αυτά που λέει δεν είναι θεωρητικολογίες, είναι ακριβώς αυτά που χρησιμοποιεί και ο ίδιος. Δείχνει πχ κάτι, και αν πας σε live του, παίζει ακριβώς όπως σου δείχνει στο μάθημα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmie99 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Masterclass indeed! Το '97 είχα ένα ατύχημα και έμεινα ένα μήνα μέσα σε νοσοκομείο. Τότε τον ανακάλυψα (tore down house). Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ο Jeff Beck της modern jazz The art of being a child Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersrv Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Κυκλοφορεί στο internet ένα handout σημειώσεις του από σεμινάριό του Advanced Electric Guitar. Μιλάει για τα πάντα!!!!! Αξία ανεκτίμητη!! Όπως βέβαια και το Jazz guitar chord system...άντε γεια!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Σαν δάσκαλος είναι αστείρευτη πηγή γνώσεων και εμπειριών, που είναι εμποτισμένες με το μοναδικό του χιούμορ, την αμεσότητα, την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει. Στο GIT είναι ο Scotty όλων, πάντα πρόθυμος να προσφέρει. Σαν μουσικός (αν και ο ίδιος θεωρεί ότι δεν είναι καλός) ... :-X :-X Είχα την τύχη να τον δω (σε γνωστή μουσική σχολή) και με τους Tribal Tech στα 90s. Έπαθα ένα σοκ. Από τότε, όποτε έρχεται στην Ελλάδα είμαι εκεί. Από τα "ιερά μου τέρατα". EDIT: Τα instructional videos "Jazz Fusion Improvisation" και "Melodic Phrasing" πραγματικά είναι καταπληκτικά, και τα βλέπω συχνά ακόμα. Πάντα κάτι καινούργιο μου δίνουν, αν και τα έχω δει εκατοντάδες φορές. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersrv Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 EDIT: Τα instructional videos "Jazz Fusion Improvisation" και "Melodic Phrasing" πραγματικά είναι καταπληκτικά, και τα βλέπω συχνά ακόμα. Πάντα κάτι καινούργιο μου δίνουν, αν και τα έχω δει εκατοντάδες φορές. +100 Έχει για μένα την κλασσική φάτσα/στυλ : "χαμένος στο διαστήμα", αλλά όταν παίζει είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ από άλλο πλανήτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Κι ένα πολύ ωραίο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Σαν μουσικός (αν και ο ίδιος θεωρεί ότι δεν είναι καλός) ... :-X :-X Από τα "ιερά μου τέρατα". Η πρώτη ατάκα εξηγεί πολλά για εσένα... ;) ;D Σε έχει επηρεάσει λιγάκι, έτσι; Όχι δηλαδή ότι δεν το έχουμε καταλάβει, αλλά πρέπει να του έχεις μια... συμπάθεια ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2016 Σε έχει επηρεάσει λιγάκι, έτσι; Όχι δηλαδή ότι δεν το έχουμε καταλάβει, αλλά πρέπει να του έχεις μια... συμπάθεια ;D 8) ;D ;D ;D Απλή συμπάθεια, κάτι σαν κι εσένα με τον Jaco. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση