dimsonic Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2016 σε καταλαβαίνω, αλλά ...παράξενο μου φαίνεται... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2016 Γεια σου ρε Σώτερ. Ωραίος. Με πήγε λίγο σε henderson (στα blues του) και ηχητικά και στυλιστικά. :) Ξανά πολύ ωραίος! Γειά σου Στράτο, εντάξει τώρα, ο Scott είναι σφραγίδα πολύ μεγάλης αξίας, τρομερή μουσική και κιθαριστική και ξεχωριστή πραγματικά προσέγγιση ως προς το blues.Μου αρέσει πολύ και είχα την τύχη να τον ακούσω, και εκείνος ο drummer που τραγουδούσε τι ντραμάκλα (Kirk Convigton).Κρίμα που δεν ήρθε ξανά. Συνεπώς καλύτερο σχόλιο από αυτό δεν θα μπορούσα να ακούσω.Βασικά ποτέ δεν κάθισα να βγάλω κάτι του Scott Henderson, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω το πως παίζει. Ευχαριστώ Στράτο για τον χρόνο σου, αδερφέ :) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2016 Φίλε Σωτήρη είπαμε γενικά για τις χορδές, αλλά τώρα βρήκα χρόνο και άνοιξα τα ηχεία.... ;D Λοιπόν.... πολύ ωραίο. Ξεκινάει τέλεια, με χαλάει η βρωμιά. Την ήθελα πιό κοντρολαρισμένη τιθασευμένη πως να το πω... βέβαια τη δουλεύεις καλά, και όπως είπαν οι προλαλήσαντες στο 1.48 έρχεται ένα χαμογελάκι που το θέλουμε. Μετά ψιλοσυνηθίζεις το βρώμικο, αλλά είναι καθαρά θέμα γούστου. Δεν ξέρω αν οι χορδές είναι σκληρές, πάντως δε βλέπω δυσκολία στο τελικό αποτέλεσμα. Στην επόμενη βερσιόν ρίξε ένα μπασάκι μέσα. Ωραίος. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2016 σε καταλαβαίνω, αλλά ...παράξενο μου φαίνεται... Εμένα να δείς! https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2016 Άσε βρε τα "ευχαριστώ" και ... παίζε. :) Βασικά ποτέ δεν κάθισα να βγάλω κάτι του Scott Henderson Μήπως ήρθε η ώρα? ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση