gvour Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικά, έχω τον Πατεράκη στις "ελληνικές" επιρροές μου. Μη σου πω οτι δε φαινεται καθολου. ;D ;D ώρες ώρες απορώ αν όλοι αυτοί οι μεγάλοι θα ήταν αυτό που ήταν αν δεν υπήρχαν όλοι που ιδρώνανε πίσω τους.... Ποιος ξερει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirossk Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 Σωστό και αυτό για τον Πατεράκη. ΟΚ, ο Ζηκογιάννης είναι one of a kind, γίγας, αλλά και ο αριστερόχειρ το βαράει καλά το τετράχορδο (jazz bass έτσι, να μην ξεχνιόμαστε) ;D . Προσωπικά, έχω τον Πατεράκη στις "ελληνικές" επιρροές μου. Jazz bass του ποτε;!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2016 ώρες ώρες απορώ αν όλοι αυτοί οι μεγάλοι θα ήταν αυτό που ήταν αν δεν υπήρχαν όλοι που ιδρώνανε πίσω τους.... Τουλάχιστον κάποιοι λίγοι έχουν την αξιοπρέπεια να το παραδεχτούν (όπως ο Θανάσης Παπ/νου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Βοσκός Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2016 ημι off topic τι κομματαρα ειναι αυτη απο τον αφανη ηρωα Απόστολο Μπουλασίκη και σκεφτειτε οχι απλα δεν ακουω Βασιλη αλλα μ ειναι και αντιπαθης ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος ένα sunburst με maple ταστιέρα που παίζει ειναι κατασκευής Λεωνίδα Βραχάτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση