Προς το περιεχόμενο

αλλαγή routing μεσω l-r insert σε κονσόλα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.... για τη νέα μου A & H mixwizard WZ4 16:2 ;D ;D  .... Ο επιμένων ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ! 8) 8)

https://www.thomann.de/gr/allenheath_wz4_162.htm?ref=search_prv_1

αν και δεν την πήρα από το Θωμά  :D  ....

Κάποιες ερωτήσεις για να είμαι σίγουρος:

1 - Θέλω να βγάλω 2 aux buses μέσα απ'το left και right master fader - τα κίτρινα. Ο μόνος τρόπος να το κάνω είναι μέσω των αντίστοιχων l-r insert, δηλαδή: χρησιμοποιώ ενα insert Y-cable με το trs jack στο left insert, το send jack - το μαύρο - το αφήνω απλά να κρέμεται και το return - το κόκκινο - το βάζω στο αντίστοιχο aux send. Ακριβώς τα ίδια δίπλα στο right. Το δοκίμασα κι όλα καλά. Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει κάποια ζημιά στην κονσόλα ή προβλήματα στη διάρκεια live?

2 -  Θέλω να βγάλω το κυρίως PA mix μέσα απ'το mono fader - το μαύρο - μέσω του aux 6 - η κονσόλα σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.Το θέμα είναι ότι δε στέλνει το εφφέ απο κεί! Σκέφτηκα το PA mix να φύγει μέσω ενός άλλου aux - απ΄το οποίο θα πάρει και εφφέ - και να πάει στο κανάλι 16 που περισσεύει - με το ίδιο aux κλειστό εδώ - και απο κει στο aux 6 και στο μαύρο fader ως wet σήμα πλέον... Το δοκίμασα κι όλα καλά κι εδώ. ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, το πέρασα στο κανάλι 16 απ το insert του καναλιού, direct in δηλαδή με το ίδιο Υ καλώδιο παραμπτωντας το gain του καναλιού για λιγότερο θόρυβο. Και πάλι όλα ΟΚ. Το ερώτημα είναι και πάλι μήπως προκαλέσει ζημιά ή προβλήματα για λόγους που δε φαντάζομαι.  

Κι όποια άλλη συμβουλή ευπρόσδεκτη... ευχαριστώ!

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ! Άλλος κανείς καμμιά γνώμη? Επαναλαμβάνω, δε νομίζω να έχω πρόβλημα αλλά θέλω να μου πουν οι παλιοί για σιγουριά! :P

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου