ginargiros Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Λέω να πάρω ένα γιατί δε με βολέυει αυτό της πεταλίερας η του pc. Καμία πρόταση? Δε θέλω κανενα της πλάκας ούτε και κανενα Peterson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 BOSS TU-12H http://www.thomann.de/gb/boss_tu12h.htm Ρώτησε και στα εδώ καταστήματα η παραπάνω διεύθυνση είναι για να το δείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Λέω να πάρω ένα γιατί δε με βολέυει αυτό της πεταλίερας η του pc. Καμία πρόταση? Δε θέλω κανενα της πλάκας ούτε και κανενα Peterson Δυστυχώς αυτές είναι οι επιλογές. 8) Είτε ένα της πλάκας... είτε ένα Peterson. :P :lol: :lol: Σοβαρά τώρα, κάπως σαν εσένα σκεφτόμουν μέχρι πριν λίγο καιρό, μέχρι που απέκτησα ένα Peterson. Η έκφραση 'αξίζει τα λεφτά του' δε λέει τίποτα. :wink: Η ακρίβεια σε σχέση με ένα κουρδιστήρι ακίδας είναι από άλλο γαλαξία. Ακόμα πιο σοβαρά τώρα, τσέκαρε τα Boss και τα Korg. Μπορείς να βρεις στο ebay το κατηργημένο Korg DT-7 σε πολύ καλή τιμή, πολύ καλό κουρδιστήρι. :wink: Επίσης μην τρελλαίνεσαι με το κόστος αγοράς, το κουρδιστήρι δεν είναι ένα ακόμα πεταλάκι που θα το βαρεθείς και θα το αλλάξεις σε 1 χρόνο. Ούτε και ο τρόπος που κουρδίζονται τα όργανα αλλάζει! Μπορείς να το κρατήσεις μια ζωή. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Εγώ έχω 1 Korg και είμαι κομπλέ! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sonap Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Μόλις ήρθα από αγορά κουρδιστηρίου... KORG, 16 Ευρώ, Καγμάκης. Μια χαρά θα είναι!!! http://myspace.com/panostheo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Μοντέλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Θα με πυροβολήσετε που είμαι κολλημένος με το πηρουνάκι και αυτί ? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Απλά μερικές φορές ψάχνεις κάτι γρήγορο και απλό. Όχι οτι το πηρουνάκι δεν είναι ευκολό αλλα πάνω στην σκηνή τι κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Θα με πυροβολήσετε που είμαι κολλημένος με το πηρουνάκι και αυτί ? Φαντάζομαι και τις αρμονικές με το πηρουνάκι τις φτιάχνεις ε; Ένας εσύ και ένας ο Έρικ. :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Θα με πυροβολήσετε που είμαι κολλημένος με το πηρουνάκι και αυτί ? Φαντάζομαι και τις αρμονικές με το πηρουνάκι τις φτιάχνεις ε; Ένας εσύ και ένας ο Έρικ. :lol: :lol: :lol: :lol: Είστε κακοί,το πηρουνάκι άμα το βαρέσεις δυνατά και το κολλήσεις στο σκάφος ακούγεται μια χαρά.....και κουρδίζεις μια χαρά.. Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση