Stel Andre Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Χαιρεται! Νεο βιντεακι με την νεα μου κιθαρα Ibanez Jem Jr. Εδω παιζω εναν αυτοσχεδιασμο που εγραψα πριν λιγο, πανω σε ενα backing track του Claudio Pietronik απο το Jamtrackcentral. Προσπαθησα να το κρατησω μελωδικο και δυναμικο στο στυλ του Claudio και του Marco Sfogli. Ελπιζω να σας αρεσει! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Πολύ μου άρεσε Στέλιο, μπράβο! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Θα ήθελα να γράψω πολλά, και για την τεχνική αλλά και για τη μελωδικότητα - φρασεολογία των σόλο σου. ;) ;) ;) Όμως επειδή είμαι μεγάλος φαν σου, δυστυχώς δεν θα είχαν ιδιαίτερη αξία.... ;D Εκπληκτικό (ς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Θα ήθελα να γράψω πολλά, και για την τεχνική αλλά και για τη μελωδικότητα - φρασεολογία των σόλο σου. ;) ;) ;) Όμως επειδή είμαι μεγάλος φαν σου, δυστυχώς δεν θα είχαν ιδιαίτερη αξία.... ;D Εκπληκτικό (ς). Σ ευχαριστω παρα πολυ φιλε! Με τιμας! Να σαι καλα :D Πολύ μου άρεσε Στέλιο, μπράβο! 8) Ευχαριστω πολυ φιλε! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Εξαιρετικο απο καθε αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Εξαιρετικο απο καθε αποψη. Ευχαριστω πολυ φιλε! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση