cos_dr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Μας τα φάγανε τα μόνιτορ οι αλιήται, οι κανάγιαι αδέρφια μου. Η παράγκα φταίει. Για πείτε γνώμες για τα νικητήρια tracks. ADAM Audio Soundtrack Competition 2016: The Winners | ADAM Audio GmbH Το δεύτερο μου άρεσε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 και μένα το δεύτερο. πάντως ....ψιλοστημένος ο διαγωνισμός. Τα δικά μας παιδιά μια χαρά κομματάρες στείλανε. Πάντως ο Νίκος είχε δίκιο. Και τα 2 πρώτα ήταν άψογα στην παραγωγή και ιδίως στο timing του φινάλε. Αντε και του χρόνου ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό το τέταρτο που το βάλανε από την πίσω πόρτα γιατί τους άρεσε λέει πολύ, πώς σας φάνηκε ρε παιδιά? Μούφα μου ακούστηκε (εννοώ τίποτα το φοβερά ιδιαίτερο). Το δε τρίτο, είναι ... άσε καλύτερα (μέσα στα πλαίσια πάντα), ήταν βέβαια πρωτότυπο. Πάντως όντως όλα, από παραγωγή και στερεοφωνία, "γυαλίζανε". Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Αντε και του χρόνου ;D Δώσε μου από τώρα την φωτογραφία και θα σου φέρω εγώ του χρόνου τα ηχεία. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 το τέταρτο, είναι πολύ ατμόσφαιρα τελικά (ίσως το καλύτερο απ όλα μαζί με την εικόνα) αλλά μούφα σε παραγωγή. Τελικά παίδες, το περιτύλιγμα μετράει πάντα. Και σ.... να τυλίξεις, όμορφα θα φαίνονται. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Δώσε μου από τώρα την φωτογραφία και θα σου φέρω εγώ του χρόνου τα ηχεία. ;D ;D ;D ;D εγώ λέω του χρόνου (αλλά γιατί όχι και σε οποιαδήποτε άλλη φάση) να βάλουμε μια φωτό, να έχουμε όμως λίγο περιθώριο χρόνου, και να πλακωνόμαστε μεταξύ μας.... όχι με τους ξενέρωτους... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Να σημειώσω επίσης ότι τα δύο πρώτα, τα πήρανε Γερμανοί. Στους δικούς τους τα δώσανε οι άτιμοι. ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 εγώ λέω του χρόνου (αλλά γιατί όχι και σε οποιαδήποτε άλλη φάση) να βάλουμε μια φωτό, να έχουμε όμως λίγο περιθώριο χρόνου, και να πλακωνόμαστε μεταξύ μας.... όχι με τους ξενέρωτους... ;D Σωστόοος, αλλά να επιτρέπονται τα μπινελίκια επίσημα. :D Έχω να χώσω βρισίδι ..... ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Να σημειώσω επίσης ότι τα δύο πρώτα, τα πήρανε Γερμανοί. Στους δικούς τους τα δώσανε οι άτιμοι. ;D ;D αυτοί οι Σοιμπλικοί, δεν έχουν ιδέα από κοινωνική πολιτική.... :P με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 αυτοί οι Σοιμπλικοί, δεν έχουν ιδέα από κοινωνική πολιτική.... :P Πάντως η μάνα μου όταν τα άκουσε, έγινε έξω φρενών. Μου είπε ξεκάθαρα την αντικειμενική της άποψη. "Δώσε μου τώρα το mail αυτού του άσχετου αλήτη να τον βρίσω. Το δικό σου είναι καλύτερο από όλα." Με το ζόρι την κράτησα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση