noe13 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον θα φτιαξω μια τελε εκει μες στις γιορτες...αλλα επειδη πουλαω-ανταλλαζω καποια πραγματα,θα αποκτηθει αμεσα και μαγνητης για γεφυρα...η κιθαρα θα ειναι vintage προσανατολισμου οποτε κ οι μαγνητες θα ειναι το πολυ med gain...θα ηθελα να δωσω βαση κ στην εξωτερικη εμφανιση του μαγνητη,ψαχνομαι δηλ κ για grretch style,μινι humbucker,p90's me καπακι κλπ...θελω κατι που να ακουγεται ΑΛΛΑ και να φαινεται ωραιο!Για πειτε καμια ιδεα Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Τι θα βαλεις στη γεφυρα? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Τι θα βαλεις στη γεφυρα? θα προσπαθησω να βρω κατι απο αυτα που εχεις προτεινει...με μπολικο twang κλπ Aς πουμε ζαχαρωνω τον antiquity...για τον tonerider hot classics bridge που τον εχει φιλος κ θα τον παρω τσαμπε τι λες? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Oλοι ωραιοι ειναι,προσωπικα απο κλασσικους tele μαγνητες σε λογικες τιμες μου αρεσει ο Di Marzio Twang King & o Fender Texas Special για neck. O SD Vintage Mini Humbucker ειναι επισης εξαιρετικος αν θες κατι διαφορετικο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Oλοι ωραιοι ειναι,προσωπικα απο κλασσικους tele μαγνητες σε λογικες τιμες μου αρεσει ο Di Marzio Twang King & o Fender Texas Special για neck. O SD Vintage Mini Humbucker ειναι επισης εξαιρετικος αν θες κατι διαφορετικο. αυτον βγηκε αγγελιες κ δεν τον προλαβα στο τσακ....τον εχω στα υποψιν ομως χαχα σε εχω διαβασει πολλακις κ τους ψαχνω ηδη αυτους που προτεινεις...για τον hot classics,τον οποιο εχω ακουσει μονο ιντερνετικα τι λες? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Βάλε έναν Charlie Christian να κατεβαίνει ο Θεός όταν παίζεις... O0 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Βάλε έναν Charlie Christian να κατεβαίνει ο Θεός όταν παίζεις... O0 αυτο ειναι unfair ομως ;D ενδιαφερουσα επιλογη την κραταω!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 αυτός που έβαλα εγώ, δεν θα σου αρέσει οπτικά γιατί θες καπάκι, αλλά είναι...μέλι. L280TN Wilde Bill's NF Singles oops....ξέχασα. έχει και με καπάκι.... (εγώ δεν ήθελα) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 αυτο ειναι unfair ομως ;D Γιατί καλέ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2016 Γιατί καλέ; αν εχεις το θεο μαζι σου......οπως κ να το κανεις ειναι εξτρα βοηθεια!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση