Προς το περιεχόμενο

Βρείτε ένα θέμα να πλακωθούμε χοντρά ....

dimicupo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ διαγράφω την Καλομοίρα. Στην τελική σιγά τα βυζιά που έχει, και είναι και κουνελόφατσα. Για να σερβίρει μακντοναλντς καλή είναι.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 39
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ διαγράφω την Καλομοίρα. Στην τελική σιγά τα βυζιά που έχει' date=' και είναι και κουνελόφατσα. Για να σερβίρει μακντοναλντς καλή είναι.[/quote']

Δε τρώμε μακντοναλτς ούτε απο κουνέλλες....κάνα γκούντις η κειεφσι...απο σαββουροφαγητά...η Καλομοίρα είναι χλαπάτσα και κακή τύχη...τέλος

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Εγώ διαγράφω την Καλομοίρα. Στην τελική σιγά τα βυζιά που έχει' date=' και είναι και κουνελόφατσα. Για να σερβίρει μακντοναλντς καλή είναι.[/quote']

Δε τρώμε μακντοναλτς ούτε απο κουνέλλες....κάνα γκούντις η κειεφσι...απο σαββουροφαγητά...η Καλομοίρα είναι χλαπάτσα και κακή τύχη...τέλος

Ρε συ τι κακία είναι αυτή πια;; :lol: :lol: :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

Ρε συ τι κακία είναι αυτή πια;; :lol: :lol: :lol:

..χιχιχιχιχι...είμαι έ ??? :oops: :oops:

Εγώ θα διέγραφα πρώτο και καλύτερο τον Menelao που θέλησε να με κάνουν ban :lol: :lol:

Αμοιβαία τα αισθήματα ρε κάθαρμα, που θα μας πεις ότι είσαι και Ferrari!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: (πλάκα πλάκα είμαστε σαν τους γέρους απ'το muppet show έτσι;; :lol: :lol: :lol:)

Και διαγράφω ΚΑΙ τον ξάδερφό σου, που του αρέσει η Καλομοίρα!! (edit: αν δεν είναι μέλος τον γράφω εγώ και μετά τον κάνω και ban :evil:)

Και μετά το Yameth, γιατί αυτός φταίει για όλα, αυτός που έφτιαξε το forum! :) :lol:

Αμοιβαία τα αισθήματα ρε κάθαρμα' date=' που θα μας πεις ότι είσαι και Ferrari!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: (πλάκα πλάκα είμαστε σαν τους γέρους απ'το muppet show έτσι;; :lol: :lol: :lol:)

[/quote']

Το δεύτερο τέτοιο ζευγάρι στο noiz;; :lol: :lol:

Θα τα πούμε διεξοδικά τον Μάρτιο με εσένα :twisted: :twisted: :lol: :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

Ρε συ dimicupo,διάβασες πουθενά πως αν πεις καλό λόγο για κάποιον θα πας στην κόλαση!!! 8O 8O .Γιατί τόση κακία?Φτιάχνεσαι έτσι? :lol: :lol:

If the house is rocking,don't bother knocking...

Ρε συ dimicupo' date='διάβασες πουθενά πως αν πεις καλό λόγο για κάποιον θα πας στην κόλαση!!! 8O 8O .Γιατί τόση κακία?Φτιάχνεσαι έτσι? :lol: :lol:[/quote']

κόλαση ???? χεχεχεχε......εδώ είναι και τη ζώ ......βγάλτε τ απωθημένα σας όσο μπορείτε.....η Καλομοίρα είναι στραπατσάκι που το συμπάθησαν λόγω εθνικότητας,κι έχω κι άλλα,άν δε φάω καραμπάν μπάν μπαν...

troll or not?

....σορρυ μπατ αι ιγνκνορε δε τερμ τρολλ.....ντου γουατ γιου γουονα ντου.......

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου