ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 υπάρχει τρόπος να γίνουμε βίδες... αλλά με ένα συγκεκριμένο άτομο... Δώστε βάση: Cos_dr' date=' το TRITON LE είναι ΜΟΥΦΑ!! ΑΠΑΙΣΙΟ SYNTH!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ MICROKORG!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] κι εγώ θα ξαντεριάσω τα ηλεκτρικά και τα πλήκτρα του,θα του περάσω μαγνήτες και χορδές να παίζω "χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ" μέσα απο κτηνώδη ρακς... 8O Με φοβίζεις... :? :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν παιδιά είμαστε ψυχανώμαλοι :lol: :lol: :lol: :lol: Το θέμα γράφει πχ "Ο καιρός σήμερα" και εμείς το ξεσκίζουμε και πλακωνόμαστε άγρια. Το θέμα γράφει "Βρείτε ένα θέμα να πλακωθούμε άγρια" και εμείς κλασικά εκτός θέματος πάλι κάνουμε χαβαλέ :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν παιδιά είμαστε ψυχανώμαλοι :lol: :lol: :lol: :lol: Το θέμα γράφει πχ "Ο καιρός σήμερα" και εμείς το ξεσκίζουμε και πλακωνόμαστε άγρια. Το θέμα γράφει "Βρείτε ένα θέμα να πλακωθούμε άγρια" και εμείς κλασικά εκτός θέματος πάλι κάνουμε χαβαλέ :lol: :lol: :lol: :lol:[/quot ...να ρίξω λίγο λαδάκι στη φωτίτσα ???? δέν είναι πολύ πιο εύκολο να γράψεις ένα κομμάτι στην κιθάρα μέσα απο ακριβό όργανο και αντίστοιχα κάφρικα πεταλοειδή - ράκς παρά μόνο με την ίδια κιθάρα χωρίς αυτά ? προσοχή,και στις δύο περιπτώσεις ο ίδιος μέτριος αλλά όχι κακός παίχτης.. φοράω κράνη,εξαρτήσεις,έχω ήδη σκάψει ανάχωμα και αναμένω... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Αν ξέρεις να γράφεις τραγούδια στήνεις ποτήρια σπίτι σου και τα βαράς και βγάζεις τραγούδι :D :D :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Αν ξέρεις να γράφεις τραγούδια στήνεις ποτήρια σπίτι σου και τα βαράς και βγάζεις τραγούδι :D :D :lol: ΑΑΑΑΑ τώρα το είδες ??????? τι κρίμα....έχω πάρει τα χάπια μου και είμαι καλό παιδί.....θα ήθελα να διαφωνήσω αλλά ....έτυχε να έχεις δίκιο γμτ.....βάλε εσύ φυτιλιά τότε... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Για τιμωρία θα κάτσεις να ακούσεις όλα τα Malmsteen απο τους Steeler και Alcatrazz και όλους τους σόλο δίσκους και μετά θα βγάλεις σε διπλάσια ταχύτητα το Far beyond the sun ΑΝ και ΜΟΝΟ ΑΝ θέλεις να σου ξαναμιλήσω :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Για τιμωρία θα κάτσεις να ακούσεις όλα τα Malmsteen απο τους Steeler και Alcatrazz και όλους τους σόλο δίσκους και μετά θα βγάλεις σε διπλάσια ταχύτητα το Far beyond the sun ΑΝ και ΜΟΝΟ ΑΝ θέλεις να σου ξαναμιλήσω :lol: :lol: :lol: :lol: ΟΥΧ!!!!!!!!!!! κάτσε να ξαναπιώ χάπια.....ρε σύ....αχάριστο τομάρι είσαι τελικά.......αν ξαναποστάρω θα πεί το έκανα και έζησα..... :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Για τιμωρία θα κάτσεις να ακούσεις όλα τα Malmsteen απο τους Steeler και Alcatrazz και όλους τους σόλο δίσκους και μετά θα βγάλεις σε διπλάσια ταχύτητα το Far beyond the sun ΑΝ και ΜΟΝΟ ΑΝ θέλεις να σου ξαναμιλήσω :lol: :lol: :lol: :lol: ΟΥΧ!!!!!!!!!!! κάτσε να ξαναπιώ χάπια.....ρε σύ....αχάριστο τομάρι είσαι τελικά.......αν ξαναποστάρω θα πεί το έκανα και έζησα..... :roll: Εγώ λέω άσε τα χάπια και πιάνε τα cd. :roll: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 εγω διαγρφω τον janick και ολους τους καφρους nu-metalαδες :twisted: Μα που έβαλα το remote των nu-πυρηνικών μου πυραύλων;; :lol: :lol: αμα ειναι για αυτον το εχεις κατω απο τα cd των slipknot! Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 εγω διαγρφω τον janick και ολους τους καφρους nu-metalαδες :twisted: Μα που έβαλα το remote των nu-πυρηνικών μου πυραύλων;; :lol: :lol: αμα ειναι για αυτον το εχεις κατω απο τα cd των slipknot! :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση