boody Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 καμικαζι? http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Εγώ θα σας διέγραφα όλους, αλλά πρώτα θα σας είχα κάνει backup σε dvd , μηπως το μετάνοιωνα, αν σας είχα σε σκληρό , η θέση θα ήταν ο κάδος ανακύκλωσης! ( ΩΩΩΩ, τι σας είπε) χαχαχα. Αυτό είπε ο Ανθρωπος με την μοναδική Λάμψη. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 εγω διαγρφω τον janick και ολους τους καφρους nu-metalαδες :twisted: Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Εγώ δε διαγράφω κανέναν. Όποιος είναι να φύγει θα φύγει από μόνος του. Πιστεύω στο κάρμα. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Εγώ δε διαγράφω κανέναν. Όποιος είναι να φύγει θα φύγει από μόνος του. Πιστεύω στο κάρμα. Τελικά είστε όλοι καλύτεροι απο μένα.......πάντως ο janic έχει πολύ χιούμορ,και ο αρχηγός των ....τουριλουρίλου να ήταν δε μου πήγαινε για διαγραφή....χαλάω όσο γερνάω γμτ... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 υπάρχει τρόπος να γίνουμε βίδες... αλλά με ένα συγκεκριμένο άτομο... Δώστε βάση: Cos_dr, το TRITON LE είναι ΜΟΥΦΑ!! ΑΠΑΙΣΙΟ SYNTH!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ MICROKORG!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 υπάρχει τρόπος να γίνουμε βίδες... αλλά με ένα συγκεκριμένο άτομο... Δώστε βάση: Cos_dr' date=' το TRITON LE είναι ΜΟΥΦΑ!! ΑΠΑΙΣΙΟ SYNTH!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ MICROKORG!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] κι εγώ θα ξαντεριάσω τα ηλεκτρικά και τα πλήκτρα του,θα του περάσω μαγνήτες και χορδές να παίζω "χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ" μέσα απο κτηνώδη ρακς... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Διαγραφω τον kwstas79 γιατι με βυθισε με τις αμαρτωλες παρουσιες που ποσταρει,στον βυθο της ακολασιας. Διαγραφω τον superfunk γιατι γνωριζει πολλα :lol: :lol: :lol: Και τον elavd γιατι ειναι στην αντικατασκοπια & δεν υπαρχει ενα θεμα που να μην ξεθαβει αμα θελει. @dimicupo:Τσεκαρε ενα θεμα που ειχε ανοιξει ο superfunk 'καποιες αιρετικες αληθειες γυρω απ τη μουσικη'. Εκει να δεις show... :wink: Sas agapw olous poly feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Διαγραφω τον kwstas79 γιατι με βυθισε με τις αμαρτωλεςπαρουσιες που ποσταρει' date='στον βυθο της ακολασιας. Διαγραφω τον superfunk γιατι γνωριζει πολλα :lol: :lol: :lol: Και τον elavd γιατι ειναι στην αντικατασκοπια & δεν υπαρχει ενα θεμα που να μην ξεθαβει αμα θελει. @dimicupo:Τσεκαρε ενα θεμα που ειχε ανοιξει ο superfunk 'καποιες αιρετικες αληθειες γυρω απ τη μουσικη'. Εκει να δεις show... :wink: Sas agapw olous poly[/quote'] ...θα το κοιτάξω...εγώ ....ενστικτωδώς τον είχα μπλάκ λίστ.... :lol: :lol: ...με χιούμορ πάντα γιατί μερικοί αρπάζεστε με το παραμικρό... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 εγω διαγρφω τον janick και ολους τους καφρους nu-metalαδες :twisted: Μα που έβαλα το remote των nu-πυρηνικών μου πυραύλων;; :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση