dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Αντε,βρείτε ένα θέμα,μουσικό ή μη,να γίνει πάαααρα πολύ χοντρός τζερτζελές,και να τα πούμε όλα....ας μήν είναι κατ'ανάγκη μουσικό....ότι θέλετε..τολμήστε Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Γιατί; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Γιατί; ....γιατί όχι ???????? βαριέμαι :cry: :cry: :cry: :cry: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Γιατί; Για να αυξήσει τα posts του :lol: :lol: Dimicupo, συγνώμη κι όλας, αλλά νομίζω ότι έχεις αρχίσει να ... "Ιχνηλατείς" επικίνδυνα :roll: :roll: :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Γιατί; Για να αυξήσει τα posts του :lol: :lol: Dimicupo' date=' συγνώμη κι όλας, αλλά νομίζω ότι έχεις αρχίσει να ... "Ιχνηλατείς" επικίνδυνα :roll: :roll: :roll:[/quote'] Γιατί ....κερδίζω μπισκότα αμα τα αυξήσω ???? μήν πω τι .....άμα θέλετε το λέω δηλαδή.... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Βρήκα ένα θέμα για πλάκωμα: "Επιλέξτε 3 μέλή του ΝΟΙΖ των οποίων, αν είχατε τη δυνατότητα, θα διαγράφατε το λογαριασμό τους..." :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Βρήκα ένα θέμα για πλάκωμα: "Επιλέξτε 3 μέλή του ΝΟΙΖ των οποίων' date=' αν είχατε τη δυνατότητα, θα διαγράφατε το λογαριασμό τους...[/i']" :lol: :lol: οκ,να σκεφτώ λίγο όμως ε? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 θα ενσαρκωσω τον απολυτο αλτρουισμο στην κατωθεν απαντηση μου. Θα διεγραφα πρωτα τον εαυτο μου και μετα δεν θα χα δικαιωμα να διαγραψω αλλους. (καλο ε;Παραδοξως νιωθω πολυ υπερ-ηρωας.Δεν πιστευω να το πιστεψατε;; 8O :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 θα ενσαρκωσω τον απολυτο αλτρουισμο στην κατωθεν απαντηση μου.Θα διεγραφα πρωτα τον εαυτο μου και μετα δεν θα χα δικαιωμα να διαγραψω αλλους. (καλο ε;Παραδοξως νιωθω πολυ υπερ-ηρωας.Δεν πιστευω να το πιστεψατε;; 8O :lol: ) εγώ διαγράφω yameth eyprotocole superfunk ...κριμα που δεν έχω άλλους Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Βρήκα ένα θέμα για πλάκωμα: "Επιλέξτε 3 μέλή του ΝΟΙΖ των οποίων' date=' αν είχατε τη δυνατότητα, θα διαγράφατε το λογαριασμό τους...[/i']" :lol: :lol: Εγώ θα διέγραφα πρώτο και καλύτερο τον Menelao που θέλησε να με κάνουν ban :lol: :lol: Μετά θα διέγραφα τον Mech γιατί αποκάλεσε αντρική την Telecaster:lol: :lol: Στον τρίτο είμαι μεταξύ pastelious και blue λόγω των ακατάπαυστα sexy φώτο που ανεβάσαν το γνωστό thread αλλά μάλλον πάω για blue γιατί ο pastelious μετανόησε πρώτος :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση