panorios Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2016 Ετυχε χθες να λιωσω πολλα βιντεο που αφορουν τους κινεζους!Ενα γενικο συμπερασμα ειναι,οτι επειδη πλεον υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ανταγωνισμος στους πωλητες,ολοι προσπαθουν να εξυπηρετησουν καλυτερα τον πελατη...το ιδιο κανει κ το aliexpress που προσπαθει να κερδισει πελατες!Υπαρχουν καποιοι πωλητες που εχουν τρομερες κριτικες που μπορεις να επικοινωνησεις μαζι του κ να ζητησεις οτι θες(ΕΝΑ σωμα μαχογκανυ στις λες πωλ,εβενο ταστιερα κλπ)....εγω που ειμαι κατοχος γνησιας γκιμπσον,ζηλεψα απο καποια αντιγραφα που ειδα...ενα σωμα mahogany,flame maple καπακια κανονικα,εβενους πραγματικους κλπ...ισως να το τολμησω στο μελλον Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
k_design Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2016 έχει και συνέχεια με τον ίδιο τύπο και την ίδια κιθάρα .... after repairs and mods Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2016 έχει και συνέχεια με τον ίδιο τύπο και την ίδια κιθάρα .... after repairs and mods Αν κρίνω από το μαλλί, πρέπει να περάσαν χρόνια .... ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2016 Εγω θα έλεγα απο τον ηχο που έβγαλε οτι σιγουρα οπψς ηρθε στην αρχη καλυτερη θαταν. Ηχητικά παντα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση