kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Ποιός από τους δύο όμως θα κρατάει το ... μαστίγιο και ποιός θα φοράει το δερμάτινο σωβρακάκι (αλα manowar);;; Αγαπούλες μου... :lol: :lol: :lol: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Ποιός από τους δύο όμως θα κρατάει το ... μαστίγιο και ποιός θα φοράει το δερμάτινο σωβρακάκι (αλα manowar);;; Αγαπούλες μου... :lol: :lol: :lol: δεν έχω τέτοια ταπεινά προβλήματα ...όποιος ψοφήσε πρώτος θα δεί τα μυστικά του σύμπαντος....αυτά που ψάχνετε στις ταστιέρες φτωχόμυαλοι.... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 ...νόμιζα πως το θέμα είναι, αντιθέτως, να μην είσαι ΚΑΘΟΛΟΥ καλός με τον άλλον ;););) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 ...νόμιζα πως το θέμα είναι' date=' αντιθέτως, να μην είσαι ΚΑΘΟΛΟΥ καλός με τον άλλον ;););)[/quote'] Τελικά ποιός είναι ο καραφλούμπας γιατί πράγματι βαριέμαι να ψάχνω. ?? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 O brian eno είπαμε.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 O brian eno είπαμε.... ααααααααααααααα....ησύχασα τώρα Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση