villis Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια ειπα και γω σιγα σιγα να βαλω κανενα coveraki μου κατα εδω ελπιζω να σας αρεσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 εγω τωρα γτ διαβασα stevie wonder και λεω τι βιντεο εχει ποσταρει ο τυπος θα μας τρελλανει!!! ;D ;D :o :o O0 Αν κ το κομματι δεν το εχω ακουσει,πολλα μπραβο για το κομματι! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
villis Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ! χαχα ναι οντως μοιαζει το ονομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 Πολύ καλή προσπάθεια μπράβο σου.Έτυχε και μου αρέσουν πολύ οι Seventh Wonder μάλλον από τις πιό αξιόλογες prog μπάντες . Επίσης πρόσεξα το βιμπράτο σου και μου άρεσε. Να μην φαινόταν και το μπράτσο κάπως κοίλο ;D μάλλον λόγω της κοντινής απόστασης από την κάμερα ε? Τώρα θα μου πείς αυτό βρήκες να σχολιάσεις? άραγε πως εξαλείφεται αυτό? Παρα πολύ καλός και πάλι μπράβο man! https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 άραγε πως εξαλείφεται αυτό? Πρόκειται για παραμόρφωση από ευρυγώνιο φακό ( εστιακές αποστάσεις ανάμεσα στα 18mm και 35mm) . Εδώ μάλλον μιλάμε για υπερευρυγώνιο 10-18mm. Οι φακοί αυτοί ξεπερνούν το οπτικό πεδίο της συνήθους ανθρώπινης όρασης (κατά σύμβαση θεωρούμε ότι αυτό αντιστοιχεί σε φακό 50mm). Προφανώς ο φίλος ,μάλλον λόγω έλλειψης χώρου, ήθελε την κάμερα κοντά του αλλά με μεγάλο κάδρο. Σε κάθε περίπτωση......μπράβο του και από εμένα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
villis Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ αδερφε μου! Το μπασο φαινεται ετσι επειδη η καμερα go pro στυλ εχει ευρυγωνιο φακο και τα δειχνει καπως ετσι ολα! Αν θελετε παιδια μπορειτε να σερφαρετε στο καναλι μου να δειτε και αλλα βιντεακια και collaborations https://www.youtube.com/user/villis23 Eυχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους κυριους. Πολυ δυνατο.Ευγε. εγω τωρα γτ διαβασα stevie wonder και λεω τι βιντεο εχει ποσταρει ο τυπος θα μας τρελλανει!!! ;D ;D :o :o O0 Tι στην ευχη,το ιδιο επαθα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 εγω τωρα γτ διαβασα stevie wonder Νταξ μωρέ... λεπτομέρειες. ;D Το θέμα είναι είναι ότι ο άνθρωπος "κέντησε". Μπράβο Villi το "ζωγράφισες". all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
villis Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2016 Παιδια ευχαριστω πολυ για ολα και για την φιλοξενια! Καθε Πεμπτη εδω και περιπου ενα χρονο ανεβαζω ενα cover στο youtube επισης εχω μια σελιδα στο facebook αν καποιος απο εσας εχει καποιο cover για μπασο η συνεργασια θα χαρω πολυ να μου το στειλει να το ανεβασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2016 Μπράβο κι από μένα φίλε, πολύ ωραίο! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση