Guru npap Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 με την απόσταση του χρόνου δεν είναι φυσικά το ίδιο, αλλά ακόμα θυμάμαι πόσο με ξένισε αλλά και ταυτόχρονα με γοήτευσε το διάφορο άκουσμα του στην εφηβεία μου... και το masterpiece album σε όλα τα επίπεδα, που για μένα οποιαδήποτε εποχή και να κυκλοφορούσε θα έκανε την ίδια αίσθηση... Breakfast in America δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 Μερικά σχόλια για όσα προτάθηκαν (άλλωστε, αφορμή για σκέψη δεν είναι;)... α) Το Pretzel Logic είναι έξω από τα κλισέ οποιασδήποτε εποχής, διότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ιδιοφυείς. β) Ο Van Morrisson είναι timeless, classic και οτιδήποτε άλλο καλό. γ) Το Layla, στην παλιά ηλεκτρική εκδοχή του ήταν τεράστια κοτσάνα. δ) Το Low.. δεν είμασταν στα μέσα της δεκαετίας του '70 στο (διχοτομημένο τότε) Βερολίνο. Άλλοι που ήταν, έχουν πει και γράψει ότι τα Low, Heroes, Lodger ήταν... ταμάμ για την πόλη. ε) +1 για το Breakfast In America. Εγώ, προσωπικά, δεν θα έδινα τον τίτλο timeless σε τίποτε αν δεν είχανε περάσει κανά-δύο αιώνες από την δημιουργία του, οπότε έχουμε τον Μπαχ... και τον Μπαχ. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω ότι μιλάμε εδώ για ροκ και ποπ μουσική, γιατί αν πιάσουμε άλλα είδη .... Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι ολόκληρο το "A Night at the Opera" των Queen, και οι περισσότερες δουλειές του Zappa αποτελούν καλά παραδείγματα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 κι εδώ κάπου μάλλον πρέπει να διευκρινίσει ο op, ας πούμε αν μιλάμε για "εμπνευσμένα ακούσια διάφορο" ή "επιτηδευμένα διάφορο" καλλιτεχνικό αποτέλεσμα (ασχέτως τελικής "αξίας"), γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχει ένα σύνολο κριτηρίων που θα μπορούσαν να καθορίσουν το "timeless", με ξέχωρη σημαντικότητα για τον καθένα μας... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση