kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Το ότι η f****r έβγαλε την 51 σε κανονική (όχι squier) έκδοση σημαίνει ότι πλησιάζει το τέλος της (φτηνής) squier; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 ρε παιδια ολα καλα αλλα αυτο το scratchplate......μπλιαχ....... 8O 8O 8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Θα βγάλει ο Jay βελτιωμένα... ηρέμησε! :wink: :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Το ότι η f****r έβγαλε την 51 σε κανονική (όχι squier) έκδοση σημαίνει ότι πλησιάζει το τέλος της (φτηνής) squier; Όχι το τέλος έχει έρθει ήδη. Στην Αμερική σταμάτησε να πωλείται. ¶ρα η δική μου είναι συλλεκτική Custom Shop (πειραγμένη). Χμμμ... Λοιπόν μάγκες, όποιος γουστάρει, ενάμιση χιλιαρικάκι μου δίνει και δικιά του. :P 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Κρίμα γιατί ήταν όντως ενδιαφέρουσα αγορά σε αυτά τα φράγκα! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 σταμάτησε να πωλείται. ¶ρα η δική μου είναι συλλεκτική Custom Shop (πειραγμένη). Χμμμ... Λοιπόν μάγκες' date=' όποιος γουστάρει, ενάμιση χιλιαρικάκι μου δίνει και δικιά του. :P 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:[/quote'] Εγωωωωωω,Εγωωωωωω!!!! σου δινω 2.000 ! Θα μου βαλεις και λιγο παραπανω mojo ε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Εγωωωωωω' date='Εγωωωωωω!!!! σου δινω 2.000 ! Θα μου βαλεις και λιγο παραπανω mojo ε;;[/quote'] Mojo --> 499.99 euro το γραμμάριο. Κάπως πρέπει να ζήσουμε... Εκπτώσεις/Προσφοραί: 10 γραμμάρια και πάνω --> έκπτωση 10% 15 γραμμάρια και πάνω --> έκπτωση 20% 20 γραμμάρια και πάνω --> έκπτωση 30% Πάνω από 20 γραμ. επιπλέον δώρο ένα πανάκι καθαρισμού εμποτισμένο με snake oil. Παρακαλώ, δέχομαι παραγγελίες. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση