Eko-Tiger Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2016 το κατεβασα και το τσεκαρα... ειναι κιο αυτο σαν το reaper πολυπλοκο... ευχαριστώ παντως! Βρε μπας και να ψαξω για κανενα Nuendo1 σπασμενο παλι...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2016 Αντί για το Nuendo που έχει ένα σκασμό λεφτά, δες το Cubase Elements στα 100 ευρώ νομίζω. Έχουν ακριβώς το ίδιο interface. Συμφωνώ. Βρε μπας και να ψαξω για κανενα Nuendo1 σπασμενο παλι...? Ο καθένας κάνει ότι νομίζει και ότι καταλαβαίνει. Νόμιμο ή μη. Στο Noiz όμως συζητάμε τα νόμιμα. ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Eko-Tiger Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2016 Εννοείται... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Eko-Tiger Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2016 π.χ. εδώ STEINBERG - STEINBERG KEY USB ELICENSER < Προγράμματα - Software | DJShop η αναφορά στο μαγαζί είναι ενδεικτική Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Βοσκός Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2016 Η εμπειρια μου ειναι σχετικα οψιμη αλλα βλεποντας και κανοντας βλεπω οτι για καποιο λογο το Cubase εχει (η τουλαχιστον ειχε μεχρι προτινος) ενα μεγαλο μεριδιο επαγγελματιων να το χρησιμοποιουν. Πιστευω αξιζει να βουτηξει κανεις σε κατι τοσο περιεκτικο και ας ειναι γολγοθας στην αρχη, μπορεις να βρεις μεταχειρισμενες ακομα και προσφατες εκδοσεις απο διαφορα studio που (δυστυχως) κλεινουν. Οποτε οντας και εγω νεος στον χωρο θα προτεινα να μην ασχοληθεις με freeware αλλα να επενδυσεις -και σε γνωσεις δλδ- σε καποιο αγοραστο daw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Eko-Tiger Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2016 Η εμπειρια μου ειναι σχετικα οψιμη αλλα βλεποντας και κανοντας βλεπω οτι για καποιο λογο το Cubase εχει (η τουλαχιστον ειχε μεχρι προτινος) ενα μεγαλο μεριδιο επαγγελματιων να το χρησιμοποιουν. Πιστευω αξιζει να βουτηξει κανεις σε κατι τοσο περιεκτικο και ας ειναι γολγοθας στην αρχη, μπορεις να βρεις μεταχειρισμενες ακομα και προσφατες εκδοσεις απο διαφορα studio που (δυστυχως) κλεινουν. Οποτε οντας και εγω νεος στον χωρο θα προτεινα να μην ασχοληθεις με freeware αλλα να επενδυσεις -και σε γνωσεις δλδ- σε καποιο αγοραστο daw. Ναι, σ'αυτο δεν εχεις και αδικο... Αλλα (ερώτηση άσχετου), αγοράζοντας ένα 'μεταχειρισμένο' software δεν θα έχω θέμα εγκατάστασης στον δικό μου υπολογιστή (δικαιωμάτων εννοώ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2016 To Cubase λειτουργεί με dongle (USB stick με το license) το οποίο μπορεί κανείς να πουλήσει και να αγοράσει (αν δε κάνω λάθος). Καλό θα ήταν να μιλήσεις με την Steinberg όμως... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση