Στάθης Π. Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 Πρόσφατα ήρθε στην κατοχή μου ένα Technics sl-20. Δεν είναι κ σε άσχημη κατάσταση, απλά χρειάζεται ιμάντα κ βελόνα. Απο πικαπ δεν έχω εμπειρία, μόνο λίγο απο sl1200mkii που κ παλι δεν χρειάστηκαν σοβαρές παρεμβάσεις. Για ιμάντα ήδη έχω βρει κάτι τέτοιο , φαντάζομαι δεν είναι κάτι που θέλει κ πολυ ψάξιμο . Η βελόνα όμως θέλει αλλαγή και εδώ θα ήθελα λίγη βοήθεια. H βελόνα είναι αποκλειστικά κ μόνο μία γι αυτήν την κεφαλή ή υπάρχουν κ επιπλέον επιλογές περαν απο αυτήν της technics? Εαν ισχύει το 2ο, υπάρχει κάποια πρόταση; Η βελόνα της technics απο οτι ειδα κοστίζει γυρω στο 25ευρω. Απο μια ματια που εριξα στο noiz κάποιοι προτείνετε αρκετά τις audio technica , shure και ortofon , αλλα υπάρχει τύπος για τη συγκεκριμένη κεφαλή; Κ αν όχι τι είναι προτιμότερο : α) απλά αγορά βελόνας technics και θα είναι ικανοποιημένος αφου ούτε ιδιαίτερες προσδοκίες έχω για ακουστική απόλαυση,ούτε το πικαπ εχει το κατι ιδιαίτερο για επιπλέον αναβαθμίσεις ή β) το πικαπ σαν ποιοτητα έχει την ικανότητα να "σηκώσει" αναβάθμηση κεφαλής κ βελόνας; Η κεφαλή: 271C-ES , η βελόνα : EPS-270ED Έχετε κάποια πρόταση ή γενικότερα κάποια παρατήρηση πάνω σε θέματα επιλογής βελόνας κ κεφαλής; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση