dimsonic Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 Το παρακάτω κομμάτι είναι σχεδόν 40 χρόνων.... Ποτέ δεν είχε την τύχη να παρουσιαστεί, εκτός από ζωντανά όταν τότε το παίζαμε, σε κάποιο δίσκο, ή άλλο μέσο. Ούτε κάν κάποια καλοηχογραφημένη κασέτα έστω . Μέρος ενός project αναβίωσης ιστορικού παρελθόντος, έκατσα και το συμμάζεψα όσο πιό κοντά και πιστά στις τότε δομές. Του λείπει μόνο ένα πιάνο και ένα σαξόφωνο που είχαμε κάποτε... [soundcloud] [/soundcloud] Σχόλια καλοδεχούμενα, ιδίως για θέματα ηχογράφησης και μείξης, καθώς συνθετικά είναι κάτι παγιωμένο και ριζωμένο στο παρελθόν. Ίσως υπάρξει και άλλη έκδοση, αλλά νομίζω πλέον μπορεί να παρουσιαστεί...ως αρχή. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 Παρ'όλο που δεν είναι η μουσική που ακούω (με λίγα λόγια έχω μεσάνυχτα από το είδος... ::)), δεν μπορώ να πω ότι βαρέθηκα (πολύ...) παρά τα 7 λεπτά του. Λίγο η σόλο εκεί στα 4:12- 5:30 μου φάνηκε σε κάνα δυό σημεία σαν να μην ήξερε που πατά και που πηγαίνει...αλλά κατά τ'άλλα άψογο! Ηλ. κιθάρες-μπάσο-τύμπανα μια χαρά. Κερασάκι στην τούρτα το φλάουτο; και η ακουστική, που προσωπικά θα την ήθελα (λέμε τώρα) με περισσότερη συμμετοχή στα δρώμενα! Για την παραγωγή δεν έχω να πω πολλά πράγματα...μου ακούστηκε πολύ καλή! Εντάσεις-μίξη-στερεοφωνία-"δέσιμο" επαγγελματικού επιπέδου. Πες όμως κάποιες λεπτομέρειες για το όλο project....Συντελεστές κ.τ.λ. Υ.Γ. Τα ακόρντα στο 6:16 και 6:19 λεπτό γιατί τα βάλατε; :-X :o ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 Τα 7 λεπτά... είναι από τα σχετικά μικρά μας.... Αυτό στις συναυλίες τότε χτυπούσε 12άρια.... ;D Εννοείται το σόλο δεν ξέρει που πατάει.... ;D Η ακουστική έμεινε εκεί πολύ καιρό. Είναι από τα παλιότερα tracks που μείνανε από τις αρχικές προσπάθειες. Δεν την δούλεψα καθόλου εδώ και δυό χρόνια, γιατί θέλει ησυχία...μπαινοβγαίνει ο σκύλος.... ::) Για το project τί να σου πω... Περασμένα μεγαλεία.... Παλιό υλικό που δεν ηχογραφήθηκε σωστά ποτέ. Και μια και δεν πάει το βουνό στο Μωάμεθ, είπα να κάτσω και να τα φτιάξω μόνος μου... Τι έχουν τα ακκόρντα στο 6:16? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 Τι έχουν τα ακκόρντα στο 6:16? Μου ακούστηκαν, κάπως...περίεργα, αταίριαστα... αλλά μην μου δίνεις και πολύ σημασία, δεν έχω και τα αυτιά του fusiongtr..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 όχι, αυτά είναι τα ακόρντα που παίζονται και στο πρώτο μέρος. Απλά στο δεύτερο μέρος, είναι πιό δυνατά και πιό καθαρά για να βγούν μπροστά. Εκείνη την εποχή είχα το χούι (το έχω ακόμα) να μου αρέσουν εμένα τα ακόρντα κι ας ακούγονταν....κάπως... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 πάντως για να σε καθησυχάσω, ακολουθούν την μπασσογραμμή και το ριφ... με το νόμο... ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 Πολυ ωραιο και ακουγεται μια χαρα φρεσκο παρα τα 40 του χρονια. Ωραιo πραγματι το φλαουτο,ωραιες και οι "περιεργειες" στο ρυθμο. Cool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 To φλάουτο, ΟΚ midi είναι. Αλλά όντως την εποχή που οι A priori είμασταν σεπτέτο πλέον είχαμε και πνευστά, και το συγκεκριμένο έκανε θραύση με φλάουτο, δια χειρός Θανάση Ζέρβα. Βέβαια υπήρχε και αντίστοιχο σόλο, που τώρα τη θέση του έπιασε έστω πρόχειρα ένα δικό μου και μας την είπε ;D ο Φώτης ότι παραπατάει.... Ίσως κάποια στιγμή πείσω τον Θανάση και καταδεχτεί :D να περάσει ένα τρακ. Οι περιέργειες ήταν εκείνη την εποχή απαραίτητες. Βασικά ένα 5άρι σχήμα έχει στο δεύτερο μέρος και κανα δυό γέφυρες, με 6άρια, 7άρια μέχρι να γυρίσει στα 4...Αλλά και εκεί έχει κάτι 6άρια σφήνα...(δε φαίνονται όμως) ;) Δεν έχω βάλει ακόμα fender Rhodes που ήταν επίσης χαρακτηριστικό του κομματιού και είχε επίσης και ένα μέρος σόλο, αλλά...άντε να πείσω τώρα και τον Χριστιανάκη.... Χαίρομαι που σας άρεσε πάντως... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχω βάλει ακόμα fender Rhodes που ήταν επίσης χαρακτηριστικό του κομματιού και είχε επίσης και ένα μέρος σόλο, αλλά...άντε να πείσω τώρα και τον Χριστιανάκη.... Οπως το ακουω και το φανταζομαι,το Rhodes θα του ταιριαζει "γαντι". Ωραιο θα ηταν να το ακουσουμε και με αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 A Priori! Δεν ήξερα πως είχες σχέση. Σας πρωτοέμαθα από τα τα τεύχη του Συν&Πλυν που διάβαζα πιτσιρικάς, η μπάντα ήταν ένα από τα μυθικά-για μένα-ονόματα της εποχής. Έχω μάλιστα τον δίσκο, στον οποίο, αν θυμάμαι καλά, παίζει κιθάρα μόνο ο Κωσταντινίδης. Θανάσης Ζέρβας! Τον είχα δάσκαλο στη σύνθεση, είχα και την απίστευτη τύχη να παίξω σε ένα από τα σύνολα του. Το οφείλω, μεταξύ άλλων, και την μοναδική δημόσια εκτέλεση έργου μου-όχι από τον ίδιο, αλλά φρόντισε. Μεγάλη μορφή. Πολύ ωραίο και το τεμάχιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση