cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι και ότι καλύτερο για μικρόφωνο (είναι φτιαγμένο για κιθάρα-μπάσο), αλλά είναι απλό, standalone κι έχει κι άλλα εφέ για να πειραματιστείς... Δώσε του μια ευκαιρία μπας και... https://www.native-instruments.com/en/products/komplete/guitar/guitar-rig-5-player/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitriseas Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 μα το κανω ηδη.. απο την καρτα ηχου που εχω μπορω και παζω ταυτοχρονα και μουσικη και ακουω τη φωνη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitriseas Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 NATIVE INSTRUMENTS - TRAKTOR AUDIO 2 MK2 < Κάρτες Ήχου | DJShop αυτην την καρτα ηχου την εχω αλλα δεν τη χρησιμοποιω αν βοηθαει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitriseas Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 οχι κανενα προγραμμα .. δεξι κλικ στο ηχειακι- συσκευες αναπαραγωγης -ηχεια - ιδιατητες - επιπεδα και εχει δυο εντασεις ενα για τον ηχο και ενα για το μικροφωνο.. χρησιμοποιω μια καρτα ηχου usb απλη και εχει 2 υποδοχες μια για μικροφωνο και μια για ηχειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitriseas Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 νομιζω οτι αυτο μου κανει της native instruments μπορει και κανει παραμορφωση live ,, αν μπορεσω και το μαθω ειμαι κομπλε.. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση