Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2016 Μερικά albums της τελευταίας 5ετιας από τον χώρο της Ποπ/Ροκ που βρήκα ενδιαφέροντα και μπορούν να ακουστούν ολόκληρα (ή σχεδόν). MAYRA ANDRADE-LOVELY DIFFICULT TEMPLES-SUN STUCTURES JACCO GARDNER-TROUBLE IN MIND MARTIN JOBEL &SOULRISE -LAND OF THE FREE THE KILLS-BLOOD PLEASURE PJ HARVEY-LET ENGLAND SHAKE DJANGO DJANGO-DJANGO DJANGO MILES KANE-COLOUR OF THE TRAP PIXIES-HEAD CARRIER BARETO-IMPREDECIBLE NORA JONES-LITTLE BROKEN HEARTS SAM PHILLIPS-PUSH ANY BUTTON THE MOONDOGGIES-ADIOS I'M A GHOST ALLAH-LAS-WORSHIP THE SUN MYSTIC BRAVES-MYSTIC BRAVES BABYSHAMPLES-SEQUEL TO PROQUEL WIRE-WIRE&NOCTURAL KOREANS ZIGGY MARLEY-FLY RASTA FLY PROFESSOR-MADNESS THE PROPER ORNAMENTS-WOODEN HEADS DROWNERS-DROWNERS CALEXICO-ALGIERS THE SOFT PACK-STRAPPED MAN MAN-ON ONI POND KID LOCO-PARTY ANIMALS&DISCO BISQUITS Και μερικά λόγια για κάποια από αυτά MAYRA ANDRADE&BARETO -Modern music από Capo Verde &Colombia αντίστοιχα. JACCO GARDNER ωραίο blend από PAUL ROLAND και λίγο SYD BARRETT. MARTIN JOBEL& SOULRISE Reggae από Γερμανία (αξίζει τον κόπο). DJANGO DJANGO απλά μου άρεσαν παρόλο που το δεύτερο album τους με απογοήτευσε. Υ.Γ.Απουσιάζουν κάποια albums γνωστών καλλιτεχνών,είτε γιατί δεν μου άρεσαν (τουλάχιστον σαν σύνολο) ή στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει αρκετά πιο ενδιαφέροντα(κατ'εμένα). Γούστα είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2016 Μένοντας στα όρια της 5ετίας, και σε διάφορα ιδιώματα που έχουν μέσα τους πολύ ή λίγο από Pop/Rock (δεν πήγα σε jazz ή ορχηστρικά πράγματα που δεν έχουμε καθόλου). νομίζω τα παρακάτω είναι αλμπουμάρες όλες... με τα μαυρισμένα ειδικά να είναι all-time greats για μένα. 1. Tedeschi Trucks Band - Let Me Get By (2016) 2. Esperanza Spalding - Emily's D+Evolution (2016) 3. Doyle Bramhall II - Rich Man (2016) 4. Béla Fleck, Abigail Washburn - Béla Fleck & Abigail Washburn (2014) 5. Leonard Cohen - Popular Problems (2014) 6. Tedeschi Trucks Band - Made Up Mind (2013) 7. dUg Pinnick, Eric Gales, Thomas Pridgen - Pinnick Gales Pridgen (2013) 8. Esperanza Spalding - Radio Music Society (2012) 9. Adele - 21 (2011) 10. Abigail Washburn - City Of Refuge (2011) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση