geodimitri Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2016 Να πω την αμαρτία μου, αν και δεν είμαι φαν των κιθαρών του Vai, αυτή μου αρέσει... 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει και χειροτερος... :) Ρε συ έτσι όπως βλέπω την φάτσα του, σαν να είναι έτοιμος να χέ.... είναι. Σφίγγεται πολύ. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2016 Ρε συ έτσι όπως βλέπω την φάτσα του, σαν να είναι έτοιμος να χέ.... σι ματζόρε :-X :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2016 Προλαβετε τωρα να παρετε το καινουριο επιπλο STRATOCASTER ARTISAN απ'την γνωστη επιπλοπαραγωγο (και ισχυρο ανταγωνιστη της IKEA) Fender μονο για €4000 και κατι ψιλα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση