loucas Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2016 Γεια σε ολους! Παρακαλω για τις αποψεις σας σχετικα με το τι home studio monitor θα ηταν ιδανικα ετσι ωστε να ακουω το sunth μου. Το budget μου εως 150 ευρω. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2016 Σε αυτο το όριο προσωπικα προτείνω αυτά ALESIS Elevate-5 Studio Monitors παραλίγο να τα επαιρνα κι εγώ γιατι μου άρεσαν για φθηνη συμβιβαστική λυση, τα ειχα ακουσει αλλα τελικα τοτε ανέβηκα κατηγορια και πηρα ακριβότερα και σιγουρα καλυτερα. Θα σου πρότεινα και τα μικροτερα m-audio, αλλα αυτά που σου πρότεινα μου άρεσαν ιδιαίτερα γι αυτό που θέλεις και πάντα σε αυτά τα λεφτά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση