O_yes Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2016 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις τους seymour duncan ssb-5 η εστω τους SSB-4 Passive Soapbar – set 5 strg, phase II | Seymour Duncan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
O_yes Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2016 118 προβολες και ουτε 1 απαντηση..;; Η πολυ underground μαγνητης ειναι η δεν μου μηλαει κανεις. Παω να πνιξω την λυπη μου με σουβλακια και τζατζικι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2016 φίλε μου...για να απαντήσει κάποιος....(από τους χιλιάδες ;D που συχνάζουν εδώ) θα πρέπει να φιλτράρεις μόνο μπασίστες, μπασίστες 5ρηδες, μπασίστες που χακάρουν τα μπάσα τους, μπασίστες που χακάρουν και γουστάρουν SD κλπ κλπ.... Και 208 μπορεί να το δούν.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
O_yes Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2016 H απλα καποιους που ακουσαν κατι για αυτους τους μαγνητες.Ολοι οσοι παιζουν ενα μουσικο οργανο εχουν παρε δωσε με ατομα που παιζουν διαφορετικο μουσικο οργανο και λιγο πολυ,κατι ακουνε για διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση