menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Ψιλοκουφή ερώτηση, αλλά τι μέτρο σας βγαίνει πιο αυθόρμητα όταν γράφετε μουσική; Ποστάρετε κι εδώ την απάντησή σας, για να μπορούμε να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον :P Εγώ ας πούμε συνήθως γράφω σε 3/4, οπότε μπορείτε να με λέτε γέρο και φλώρο :lol: :lol: :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Προφανώς στα 8/4 θα μπει και το 4+4 και το 3+3+2 κλπ..... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 4/4 περισσότερο αλλά μου αρέσουν και τα 3/4 5/4 6/4 :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 ή 4/4 ή 5/4...μου βγαίνει...κατά περίεργο τρόπο...βασικά άλλη 'πατέντα' που μ' αρέσει είναι σ' ένα riff-ακι που ακολουθει το μοτίβο 3 επαναλήψεις και την 4η κάτι διαφορετικό (συνήθως πέρασμα ή αλλαγή) να είναι στις 3 επαναλήψεις 4/4 και την τέταρτη να γίνετε 5/4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 4/4 Πιο πολυ, αλλα με κατι πειραματισμους τωρα τελευταια τα 3/4 ειχαν χαβαλε και καλα αποτελεσματα 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Ψιλοκουφή ερώτηση' date=' αλλά τι μέτρο σας βγαίνει πιο αυθόρμητα όταν γράφετε μουσική; Ποστάρετε κι εδώ την απάντησή σας, για να μπορούμε να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον :P Εγώ ας πούμε συνήθως γράφω σε 3/4, οπότε μπορείτε να με λέτε γέρο και φλώρο :lol: :lol: :oops:[/quote'] ......χε χε.....γεροφλώρε γίναμε δύο....χε χε Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anaks Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Γενικώς η μουσική είναι τετραμερής, με την εξής έννοια Ένα κομμάτι που είναι γραμμένο σε ¾ ή σε ο,τι άλλο μέτρο να είναι, αν προσέξετε συνήθως κάθε φράση του ολοκληρώνεται σε 4 ή 8 μέτρα. Παράδειγμα στο πιο γνωστό ελληνικό βαλς, ¶στα τα μαλλάκια σου, πάρτε την πρώτη φράση: «άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα» αν την τραγουδήσετε και τη μετρήσετε σωστά θα δείτε ότι αποτελείται από 8 μέτρα ¾ το καθένα. Για να δείτε ποιος είναι ο γεροφλώρος... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Το πρώτο μέτρο που μου βγαίνει αυθόρμητα είναι το 8άρι. 3+3+2! Σε όγδοα βέβαια! https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Γενικώς η μουσική είναι τετραμερής' date=' με την εξής έννοιαΈνα κομμάτι που είναι γραμμένο σε ¾ ή σε ο,τι άλλο μέτρο να είναι, αν προσέξετε συνήθως κάθε φράση του ολοκληρώνεται σε 4 ή 8 μέτρα. Παράδειγμα στο πιο γνωστό ελληνικό βαλς, ¶στα τα μαλλάκια σου, πάρτε την πρώτη φράση: «άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα» αν την τραγουδήσετε και τη μετρήσετε σωστά θα δείτε ότι αποτελείται από 8 μέτρα ¾ το καθένα. Για να δείτε ποιος είναι ο γεροφλώρος... :lol:[/quote'] ..ούχ...άμα πώ τι σκέφτομαι όποτε ακούω το παραπάνω τραγούδι,ο yameth θα μου χώσει ....τετραπλό zline.... :? :? :? :? :? :? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Πολλοί φλώροι μαζευτήκαμε δηλαδή ε;; :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση