cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 ατμομάγειρα έχω αυτό αμα γίνεται να .............. "κληρώσουμε" Ηθελα να μου το κανω δώρο τα χριστουγεννα γιατι μου αξίζει αλλα αμα ειναι να το "κληρώσουμε" για να μείνει κανα φράγκο γιατι πρεπει να κανω δώρα και σε άλλους. Με συμφέρει να το "κληρώσουμε" οπότε αυτό. Τελος πάντων, ελατε να ειμαστε κοσμος να δώσουμε το παρόν σε αυτή τη μεγαλειώδη εκδήλωση να περάσουμε καλά, να δουν και οι χορηγοι οτι είμαστε πολλοί για να κανουμε κληρώσεις συχνά. χαχαχαχαχαχα ετσι ειναι, έτσι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Α, έμαθα τι θα είναι το δώρο: Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Κληρώνει και τα κοριτσια απο το video clip του αναστασσάκη μαζι με ενα χρόνο δωρεάν μαθήματα κιθάρας απο τον ίδιο, ή είναι παραπληροφόρηση? χαχαχαχχχχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Κληρώνει και τα κοριτσια απο το video clip του αναστασσάκη μαζι με ενα χρόνο δωρεάν μαθήματα κιθάρας απο τον ίδιο, ή είναι παραπληροφόρηση? χαχαχαχχχχαχαχαχα Δηλαδή νόμιζες ότι από την φωτό που έβαλα θα κληρωθεί η κιθάρα? ::) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή νόμιζες ότι από την φωτό που έβαλα θα κληρωθεί η κιθάρα? ::) Τα είδα όλα................................ κληρωθέντα. χαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Τα είδα όλα................................ κληρωθέντα. Χορηγός γνωστό πρακτορείο μοντέλων. :angel: Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Χορηγός γνωστό πρακτορείο μοντέλων. :angel: Για ηχογράφηση πάμε ή για.............. σουσέλ? χαχαχαχαχχα Να ξέρω τι να φορέσω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Να ξέρω τι να φορέσω. Βάλε εσύ ένα string κουρδισμένο, και πάρε και κανένα τσίγκινο σωβρακάκι μαζί, καλού κακού. ;D Μπορεί να χρειαστεί. Πολυκοσμία, στριμωξίδι, ε όλο και κάτι μπορεί να συμβεί εκεί που δεν το περιμένεις. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Βάλε εσύ ένα string κουρδισμένο, και πάρε και κανένα τσίγκινο σωβρακάκι μαζί, καλού κακού. ;D Μπορεί να χρειαστεί. Αυτά τα έχω πάντα μαζί μου. Εχω και βαλιτσα στο αμάξι με ρούχα για role playing. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2016 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2016 Και μιας και είπαμε να βρεθούμε, να μην πάρουμε κι ενα δωράκι όπως θα φεύγουμε; Τα δωράκια που θα κληρωθούν αυτή την φορά θα είναι εργαλεία για την ηχογράφηση. Το πρώτο δώρο είναι μια ευγενική προσφορά της Audigys. Τα ATH-M30x Monitor Headphones της Audio Technica είναι σχεδιασμένα για studio tracking, mixing, ή field recording και διαθέτουν οδηγούς Νεοδυμίου 40mm, με πηνίο απο επιχαλκωμένο αλουμίνιο και ρύθμιση για λεπτομερή μεσαία. Τα ακουστικά ATH-M30x κάθονται άνετα στα αυτιά και επιτρέπουν ακροάσεις σε θορυβώδες περιβάλλον και απο το ένα αυτί, λόγω της σπαστής σχεδίασης. Διατίθενται με μετατροπέα καρφιού 1/4" και συνοδευτικό κάλυμμα. Το δεύτερο είναι μια προσφορά της γνωστής Elina ABEE. Το πυκνωτικό μικρόφωνο sE Magneto είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άριστη συμπεριφορά σε επαγγελματικές και home studio ηχογραφήσεις, με γραμμική απόδοση 20Hz – 20,000Hz και υψηλή αντοχή στις εντάσεις έως max SPL 140dB, αλλά και μεγάλη ευαισθησία που το κάνει ελβετικό σουγιά για κάθε ηχογράφηση. Πρόκειται για ένα καρδιοειδές μικρόφωνο που γράφει άριστα φωνή, κιθάρα και ακουστικά όργανα. Τεστ απο το Sound on sound εδώ. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση