audiokostas Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2016 If you play it, it has to be a Classic. Ωραίο και καλή εγγραφή του λάιβ. Σίγουρα θα 'χει κι άλλα απο 'κει που 'ρθανε. Θα τα απολαύσομεν. :) ΟΛΑ τα χουμε κύριως. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο γκρουπ και όλα τα κουτσομπολιά που κάναν in between οι συμμετέχοντες εν αγνοία τους 8) μπροστά στις κάμερες (γραμμένο από δύο κάμερες - καθότι όπου Γρηγορίου και κάμερες ;D) Στη διάθεσή σας αγαπητέ. Ωραία η μπάντα η Νέστορα και με τους (α)μισθοφόρους ..... ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2016 ΟΛΑ τα χουμε κύριως. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο γκρουπ και όλα τα κουτσομπολιά που κάναν in between οι συμμετέχοντες εν αγνοία τους 8) μπροστά στις κάμερες (γραμμένο από δύο κάμερες - καθότι όπου Γρηγορίου και κάμερες ;D) ;D ;D ;D Αυτά να τα βάλεις σιγά -σιγά στην νέα μας στήλη, "τα Πιπεράτα". Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2016 Καλά ρε απαράδεκτοι τύποι... αφήσατε στα σκοτάδια τον γίγαντα της μπάντας για να μην τον βλέπουμε; Ντροπή... ;D Sir, σας πάει ο Γιάννης- ρίξε χρήμα και κάνε την μεταγραφή ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2016 Ωραια πραγματα,ωραια παιξιματα,εξαιρετη φωνη. Ολα ομορφα. Thanks GV Ε ναι, ολα τα αστερια εξω, εχουν ενα βιοκαρπετ κατω. Εμείς προμότάρουμε την Persika. :D Πολύ όμορφη εκτελεση ενός απ' τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια. Απλα θα περίμενα λιγο περισσοτερο αυτοσχεδιασμό σε Dorian. Ενταξι εύκολο να κάνω παρατηρησεις απ΄' το σαλόνι μου αλλα πιστεύω οτι η μπαντα σας μπορεί ανετα να τάπογειωσει το κομμάτι. Ας είμασταν ο Duane & o Dickie και θα κάναμε impro όλη τη νύχτα. Thanks. Ωραία κιθάρα Νέστορα (για το παίξιμο δεν λέω τίποτα, είμαι δηλωμένος φαν). Αλλά αυτά τα άσπρα τα παπούτσια είναι όλα τα λεφτά. Kαι μένα μ' αρέσει, παρόλο που είναι '78 είναι απίστευτα καθαρή. Όσο για τα παπούτσια, πάνε ασσορτί με το εκάστοτε βρακάκι. :-* Ωραία η μπάντα η Νέστορα και με τους (α)μισθοφόρους ..... ;D Να γίνει καλά ο φίλος μου και υπόσχομαι (-μαστε) να παίζουμε συνέχεια αμισθί. ;D ;D ;D Αυτά να τα βάλεις σιγά -σιγά στην νέα μας στήλη, "τα Πιπεράτα". >:D Καλά ρε απαράδεκτοι τύποι... αφήσατε στα σκοτάδια τον γίγαντα της μπάντας για να μην τον βλέπουμε; Ντροπή... ;D Sir, σας πάει ο Γιάννης- ρίξε χρήμα και κάνε την μεταγραφή ;) Πέστα ρε Τέρυ Ζητάει πολλά ο Οικον... Θα ρίξω πακέτο στο τραπέζι όμως. :P InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersrv Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2016 Πάρα πολύ ωραίο παιδιά!!! Και μένα μου "έλειψε" λίγο impro παραπάνω (το σηκώνει το κομμάτι!!)! Εξαιρετική η Εβελίνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2016 Και μένα μου "έλειψε" λίγο impro παραπάνω (το σηκώνει το κομμάτι!!)! Το κομμάτι το σηκώνει, οι κιθαρίστες των DH δεν ... (Έχουν το γνώθι σ' αυτόν) Έτσι κι' αλλιώς έχουμε αποφασίσει να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο τραγούδι-πρόγραμμα χωρίς εκτεταμένα solos. Υ.Γ. Έχω βαρεθεί αφάνταστα (και σε γκρουπ συμφουρομιτών) όταν κάνει σόλο ο εις, μετά ο έτερος και πολλάκις και ο μπασίστας στο ίδιο track. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2016 Αγαπητε Σερ....παρα πολυ μα παααρα πολυ μ αρεσε !! Τα βαθεια μου συγχαρητηρια !!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2016 Αγαπητε Σερ....παρα πολυ μα παααρα πολυ μ αρεσε !! Τα βαθεια μου συγχαρητηρια !!! Thanks! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2016 Μπράβο παίδες!! Αγαπημένο κομμάτι. Γενικώς ήταν μία αξέχαστη βραδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2016 Μπράβο παίδες!! Αγαπημένο κομμάτι. My thoughts exactly. Γενικώς ήταν μία αξέχαστη βραδιά. Γι' αυτό ανεβάστε κι άλλα βίντεο, γιατί κάποιος γνωστός μου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. :) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση