Προς το περιεχόμενο

Nεο αναλογικο drum synth/sequencer απο την Arturia (Drum Brute)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παει να χτυπησει την Roland και ισως την ψιλοαποτυχημενη κατα πολλους κινηση της συγκεκριμενης εταιρειας να ξαναβγαλει το 909-με οση κριτικη ειχε ηδη δεχτει για το tr8, η Arturia ανακοινωσε προχτες το συγκεκριμενο προιον που εχει και ξεχωριστα outputs, velocity sensitive pads και αλλα πολλα εξτρας που μπορειτε να δειτε στο 2ο βιντεο

και εδω πιο αναλυτικα:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα αργότερα...

Την χτυπάει στα ίσα και καλά μάλιστα από ότι ακούω από φίλους  και να πω την αλήθεια δεν το  περίμενα  16 step το TR-8 και 64 step το DrumBrute !!!!!!

• Moderator

Το πετυχαίνω  ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο youtube ως διαφήμιση.

Το κλίκαρα και το είδα το βίντεο.

Στην τιμή που είναι, θα έπαιρνα το Oberheim DX, που είναι και βινταζιά  ;D ;D ;D

Την χτυπάει στα ίσα και καλά μάλιστα από ότι ακούω από φίλους  και να πω την αλήθεια δεν το  περίμενα  16 step το TR-8 και 64 step το DrumBrute !!!!!!

ισχυει

οσο για τους ηχους προς το παρον απο αυτα π εχω ακουσει και διαβασει ισως η μποτα του brute να υστερει λιγο (ΔΕΝ το εχω ακουσει απο κοντα)

πανε λογικα να εξιλεωθουν για τη σφαγη που ειχαν προκαλεσει με τα controllers εδω και 2 χρονια ;D

ισχυει

οσο για τους ηχους προς το παρον απο αυτα π εχω ακουσει και διαβασει ισως η μποτα του brute να υστερει λιγο (ΔΕΝ το εχω ακουσει απο κοντα)

πανε λογικα να εξιλεωθουν για τη σφαγη που ειχαν προκαλεσει με τα controllers εδω και 2 χρονια ;D

Έχω το Arturia Creative Spark  πλέον όμως Spark2 και μπορώ να πω ότι το βελτίωσαν πάρα πολύ, έχει όμως ένα κακό είναι υβριδικό παίζει μόνο μέσο software.Οσο για τους ήχους του και της μπότας όπως λες είναι μια χαρά στο συγκεκριμένο μιλάω πάντα για το DrumBrute δεν ξέρω δεν το έχω ακούσει από κοντά αλλά με μαγαζί που μίλησα και δεν θα αναφέρω την επωνυμία γιατί είναι αρκετά γνωστό στο ευρύ κοινό μου είπαν ότι είναι ότι καλύτερο και πιο δυνατό από ότι κυκλοφορεί αυτή την στιγμή... 8)

Αλλά θέλω και ένα hardware  8) 8) 8) 8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου