dimsonic Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 σε 8 ωρες ούτε κάν έχουν συνηθίσει οι χορδές το σκάφος... αισθάνονται κομματάκι...άβολα... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 Αφού πήγε το θέμα στις χορδές, να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς σας τις Alice? Κινεζιά είναι βέβαια, αλλά με εξωφρενικά χαμηλή τιμή. http://www.ebay.com/sch/Strings/41431/i.html?_sop=3&LH_ItemCondition=1000&Brand=Alice&To%2520Fit%2520Guitar=Acoustic%2520Electric%2520Guitar%7CAcoustic%2520Guitar%7CElectric%2520Guitar%7C%21&_mPrRngCbx=1&_udlo&_udhi=18&_dcat=41431&rt=nc Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 αυτές είναι λεει....Alice ... Copper... :P με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 αυτές είναι λεει....Alice ... Copper... :P ;D ;D Ναι, αλλά έχουν περίπου 1,5 € το σετ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 ΠOIΑ πραξη? Αλλη η ΔΙΚΗ σου πραξη και αλλη η δικη μου... ΞΑΝΑΜΕΤΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ;D...αν χρειαζεσαι/θες/γουσταρεις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΕΣ και ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΤΥΛΙΧΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξουν για παραπανω απο 12 ωρες....NEVER -EVER... example of ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΤΥΛΙΧΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ ;D https://superfunk12.bandcamp.com/track/seaside-blue Μάνα μου, για το άσμα αυτό, πρέπει να φορέσεις γάντια για να τις περάσεις στην κιθάρα και μετά να το παίξεις μιά φορά πρίμα βίστα.... :o ;D btw ...εξαιρετική παραγωγή.....(δεν χρειάζεται να στο πω βέβαια.... :D) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα, αν συμβαλει και στα στατιστικά του θεματος εδω, θα παραθεσω την εμπειρια μου: Για πρωτη φορα φορεσα Elixir χορδες στην ακουστική μου Yamaha APX-5A το... 2012. Εκανα μερικα ακουστικα live εκεινη τη χρονια, χωρις να τις αλλαξω. Βαζω την κιθαρα στην ακρη. Περναει...ενας χρονος, περναει και ...δευτερος... Μεχρι που αρχισε να ξεφτιζει στο picking σημειο τους η επενδυση στις τυλιχτες. :P Εμπειρια; Αν και εχασαν το πρωτο καιρο στο 70% το twang τους ;D ο ηχος τους συνεχισε και ηταν αξιοπρεπεστατος! (και για live) Με αποτελεσμα να μην τις αλλαξω για καιρο, παρολο που επαιζα κι ολας. Ποτε τις άλλαξα; Οταν στη D χορδη, στα πρωτα ταστα, ειχε πλεον φαγωθει το wound τους :o :P και ειχε φανει στο συρμα, και αυτο γιατι ετοιμαζομουν για live και το μονο που φοβηθηκα ηταν οτι μπορει να σπαγανε! Αποτέλεσμα; Ναι αξιζαν τα λεφτα τους, και φυσικα δεν εχει ξαναφορεσει η ακουστικη αλλες εκτος elixir. Απο την αλλη, οταν αλλαξα σε elixir, στις ηλεκτρικες, μπορω να πω πως η διαφορα δεν ηταν μεγαλη σε σχεση με τις slinky που χρησιμοποιω. Και δεν ξερω γιατι, αλλα εκει μου φανηκε πιο μουντος ο ηχος. Οποτε, μιας και παιζω πιο πολυ με ηλεκτρικη, δεν θα επενδυα σε elixir. My2cents ;) ΥΓ.: Τελευταια πηρα με 1,55ευρω τις Harley Benton :o και θα τις δοκιμασω για τις προβες στο στουντιο, και εχω περιεργεια να δω τι θα λενε :P (βεβαια και καλες να βγουνε, πριν το live θα αλλαχτουν σε slinky. Ομως για απειρες ωρες studio, θα κανω την δοκιμη μου) https://www.thomann.de/gr/harley_benton_valuestrings_009.htm?ref=search_prv_9 Αν και αυτο το hand woond που γραφει, δεν ξερω αν πρεπει να το παρω για καλο ή κακο.... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση