dimsonic Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 οι κιθάρες σου είναι κούκλες. Και θα ήταν πιό κούκλες αν ήταν τσίλικες... ;D πάντως εγώ την ταπεινή στράτο μου μια φορά την έριξα κατακόρυφα από 20 πόντους στο πεζοδρόμιο (και μέσα σε γκιγκ μπαγκ) και έφυγε μια φλούδα... Από τότε ούτε να πάει το μάτι μου εκεί θέλω. Πονάω... :'( με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 η ιστορία (αν δεν κάνω λάθος) λέει για ρέπλικες που χρησιμοποίησε σε περιοδεία (δηλαδή τσίλικους κλώνους) και που ήθελε να φαίνονται στα μάτια του κόσμου σαν παλιές (Μikawber και έτσι) ή όχι? ακριβως,του ειχαν δωσει ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ κιθαρες και ηθελε να μοιαζουν παλιες οπως οι δικες του για να μη του χαλανε τη μοστρα... ;D Αν είναι από φυσική φθορά , θα σε έλεγα......απρόσεκτο. Αν το έκανες επίτηδες........θα σου έκοβα την "καλημέρα ουτε το ενα ουτε το αλλο ,ετοιμα ρελικαρισμενα σωματα απο τον Mark Jenny ειναι,μεγαλος μαστορας ο μαγκας στο relicing. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 πχ στην deluxe μου έχω πάνω δυό αυτοκόλλητα. Ενα πού έβαλα γύρω στο 80 και ένα που έβαλε η κόρη μου όταν ήταν 3 χρονών. Αυτά ...relicing δεν τα λες, αλλά δεν τα βγάζω ο κόσμος να χαλάσει Ιδίως το μεγάλο, που δείχνει ένα σκυλο, ίσως να το πεί κανείς ιεροσυλία σε κιθάρα 45 ετών, αλλά είναι κομμάτι της ιστορίας της. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 ουτε το ενα ουτε το αλλο ,ετοιμα ρελικαρισμενα σωματα απο τον Mark Jenny ειναι,μεγαλος μαστορας ο μαγκας στο relicing. αυτός είναι ο Μαρκ της Τζένης? (όπως λέμε η Μήτσους της Μαρικούλας?) ;D ον τοπικ....περι ορέξεως.... :D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Γιατί relicing; Έλα ντε. ::) Σκισμένα παντελόνια, τατού - μανίκι, relicing, είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που καλό είναι να αφήνετε στους νέους, έχουν το ακαταλόγιστο. :-* τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Δε ξέρω αν ειναι ωραίο ή όχι αλλα βλέπω ότι ο βιομήχανος το στηρίζει σθεναρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 καλό είναι να αφήνετε στους νέους, έχουν το ακαταλόγιστο. :-* και το χαρτζηλίκι του μπαμπά.... :-\ (άσε που ξέχασες το σκουλαρίκι... ;D) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 αλλα βλέπω ότι ο βιομήχανος το στηρίζει σθεναρά. Σιγα μην ειναι και ο Henry Ford.... ;D ;D 2nd line μανατζερακος ειναι ο ανθρωπΑς... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Υ.Γ. Μια φορά έριξα τη stratocaster κάτω, κατα λάθος, και έφυγε ελάχιστο χρώμα. Έκλαιγα 5 μέρες και έκανα να συνέλθω....ένα μήνα. ;D ;D ;D Aυτη ειναι χειροτερη αρρωστια απο το relicing. Εμενα δεν με νοιαζει καθολου. Φυσιολογικα πραγματα ειναι αυτα και θα γινουν θες δεν θες. (για να μη οτι ειναι πιο πιθανο να γινουν οταν δεν θες) Μονο αν επηρεαζε λειτουργικα το οργανο, θα διορθωνα ζημιες. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Εμένα πάλι ποτέ δε με ένοιαζε και πολύ η φθορά στις κιθάρες, αν δεν ήταν κάτι που χρειαζόταν επισκευή για να μη γίνει ζημιά. Ίσα ίσα είναι και η ιστορία σου με το όργανο, μερικά χτυπήματα θυμάμαι και που είχαν γίνει :) Αυτό είναι και η ουσία του relicking νομίζω, η "πλαστογραφηση" μιας ιστορίας για το όργανο :) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση