Nestoras Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Πολύ αργότερα μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πάρω μια ολοκαίνουργια Tele relic με το όνομα ενος πανκ κιθαρίστα που δεν θυμάμαι ... Strummer. Αυτός από τους Clash. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Πολύ αργότερα μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πάρω μια ολοκαίνουργια Tele relic με το όνομα ενος πανκ κιθαρίστα που δεν θυμάμαι Ε οχι και...."ενος".....κοτζαμ Joe Strummer λεμε.... the best of the best of the best ;) Fender Artist Series Joe Strummer Telecaster Electric Guitar | Musician's Friend ενω η τΟστιέρα είχε υπολείματα γλύτσας. αυτο μαλλον ειχε γινει απο τον πρωην κατοχο της λογω της συμπαθειας του προς το ΤΖΑΤΖΙΚΙ οταν ετρωγε ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ και του γεγονοτος οτι δεν επλενε τα χερια του μετα τη σουβλακοφαγια.... ;D.....relic ΓΛΥΤΣΑ η FENDER δεν βανει παντως..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Παρτε και ενα ΦΥΣΙΚΟ relic για να χαρειτε.. ;D Ετσι γινεται μια κιθαρα μετα απο συνεχες bashing 51 ετων... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Να προσθέσω επίσης ότι τα περισσότερα ρελικ από κατασκευής, φαίνονται. Έχουν μια ψευτιά. Οπότε άλλος ένας λόγος για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Να προσθέσω επίσης ότι τα περισσότερα ρελικ από κατασκευής, φαίνονται. Έχουν μια ψευτιά. εξαρταται,αν η κιθαρα ειναι βαμμενη ΜΟΝΟ με nitro το relic μπορει να γινει 100% πειστικο,αν εχει πολυεστερικη μοντερνα βαφη ναι ειναι...αστειο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Relic πάντως σε fender και Gibson θα δεις μόνο, κι η Gibson σε αρκετά μικρότερο βαθμό. Γιατί μια φθαρμένη στρατ είναι ουάου για κάποιους (όχι για μένα), αλλά μια αναλόγως φθαρμένη RR ας πούμε είναι μπλιαχ. Η άποψή μου; Ανούσιες ποζεριές, όταν το παίρνεις καινούριο-τεχνητώς φθαρμένο. Όπως και στα ρούχα και τα παπούτσια, που ανέφερε κι ο SF. Κατά τ'άλλα, περί ορέξεως. Επίσης, relic θαρρώ πως είναι εξ'ορισμού το τεχνητό... "χάλασμα". Η απλή φθορά είναι απλά η απλή φθορά, και προφανώς δεν έχω κάτι εναντίον αυτού, εκτός κι αν γίνεται επίτηδες για να φαίνεται ντεμέκ παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 εξαρταται,αν η κιθαρα ειναι βαμμενη ΜΟΝΟ με nitro το relic μπορει να γινει 100% πειστικο,αν εχει πολυεστερικη μοντερνα βαφη ναι ειναι...αστειο. True. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 εξαρταται,αν η κιθαρα ειναι βαμμενη ΜΟΝΟ με nitro το relic μπορει να γινει 100% πειστικο,αν εχει πολυεστερικη μοντερνα βαφη ναι ειναι...αστειο. Exactly! Και όταν έχουμε full λεπτό νίτρο (και υπόστρωμα και βαφή) τότε, με κανονική χρήση, το relicιασμα στο σώμα έρχεται γρήγορα. Στο hardware όμως όχι. Να το ξαναπώ πάντως ότι κόλλημα δεν έχω. Αν το μπάσο είναι ωραίο (relic or new) τότε το μπάσο είναι ωραίο. Έχω δει relic θεϊκά, έχω δει και relic θλιβερά. Έχω δει καινούρια ψεύτικα και καινούρια κούκλες. Από όλα έχει ο μπαξές και ο καθείς παίρνει αυτό που γουστάρει και δεν είναι ανάγκη να δώσει πουθενά αναφορά γιατί και πως γουστάρει ότι γουστάρει. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 εγώ στην φεντερ εχω κανει παλαιωση το ξύλου γιατι οι γρατζουνιες ειναι το πρωτο που εβλεπα μολις την επιανα και μου την ...καρφονε το μάτι μονο εκει πηγαινε...απο τοτε που την ...μεταμορφωσα καθε χτυπημα τις παει και ποιο πολύ... μαλλον αυτός ειναι ο λόγος που γινεται το relic... σου φευγουν οι ανασφάλιες :P i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Εγώ νομίζω ότι το relic είναι μια σκηνοθεσία. Όπως όταν φοράς τα "ροκ ρούχα σου" και νιώθεις πιο "αλητεία", όπως όταν είσαι καλοντυμένος γίνεσαι λίγο πιο επιτηδευμένος στη συμπεριφορά, έτσι και όταν παίζεις την relic στρατ σου ταυτίζεσαι πιο εύκολα με κάποιον εικονικό αλήτη ροκ ήρωα που γυρνάει τη χώρα με μια παλιά κιθάρα φορτωμένη γ***σια και περιπέτεια. Οι άνθρωποι το κάνουν συνέχεια αυτό. Απλά αν είσαι πολύ ορθολογιστής δεν αφήνεις εύκολα τον εαυτό σου το πιστέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση