HellFire Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Nα απαντησω και εγω? Με παιζετε? ;D Η προσπαθεια να αναπαραγει καποιος την βρομια και το λαδι που εναποτιθεται επανω στο ξυλο με τα χρονια, με χρωματα ,εινα καταδικασμενη να αποτυχη. (μπουμμμμ αστραπες!!!), γιατι δεν εχει το φυσικο αποτελεσμα που δινουν αλλες τεχνικες. Παρε απο το σουπερ μαρκετ ενα μπουκαλι ξυδι και ενα μπουκαλι Aqua Forte, βρες και steel wool , το συρματακι που τριβουν τα τγανια λεμ! Παρε επισεις ,τυρι ζαμπον ,ψωμι και φτιαξε κατι να φας γιατι θα παρει μερες η δουλεια να γινει!!! Βαλε σε ενα ΓΥΑΛΙΝΟ βαζακι ξυδι και βαλε μεσα ενα κομματι απο το ατσαλομαλλο και σε ενα αλλο βαζακι ΓΥΑΛΙΝΟ, κανε το ιδιο με το aquaforte!!! Τα λεμε σε δεκα ημερες που θα ανοιξεις τα βαζακια. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Edit. Δες τι χρωμα εχει το γυμνο ξυλο στη φωτο του Σπυρου και τι στην δικη μου φωτο, η κιθαρα του Σπυρου ειναι Alder και η δικη μου ειναι Ash. To καθε ξυλο οξειδωνεται διαφορετικα, δεν ξερω εαν του Σπυρου ειναι περασμενο με πατινα αλλα αυτο ειναι το χρωμα που πρεπει να εχει το ash οταν οξειδωθει απο τον ιδρωτα, στο ash η αποχρωση ειναι πιο πολυ προς το γκρι! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Edit. Δες τι χρωμα εχει το γυμνο ξυλο στη φωτο του Σπυρου και τι στην δικη μου φωτο, η κιθαρα του Σπυρου ειναι Alder και η δικη μου ειναι Ash. To καθε ξυλο οξειδωνεται διαφορετικα, δεν ξερω εαν του Σπυρου ειναι περασμενο με πατινα αλλα αυτο ειναι το χρωμα που πρεπει να εχει το ash οταν οξειδωθει απο τον ιδρωτα, στο ash η αποχρωση ειναι πιο πολυ προς το γκρι! Σε 60s Fender ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να οξειδωθει το....κΣυλο για τον απλουστατο λογο οτι ολες οι Fender μετα το 1963 ειναι....βουτηγμενες σε FULLERPLAST...οποτε αν δεν πεσει ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ και μαλιστα ΠΟΛΥ δεν υπαρχει περιπτωση να αναπνευσει το κΣυλο... ;D Fullerplast, Fenders Dirty Little Secret. The plastic coating of guitars since 1964 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Tς τς τς ,λεπτομεριες. ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2016 Σε 60s Fender ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να οξειδωθει το....κΣυλο για τον απλουστατο λογο οτι ολες οι Fender μετα το 1963 ειναι....βουτηγμενες σε FULLERPLAST...οποτε αν δεν πεσει ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ και μαλιστα ΠΟΛΥ δεν υπαρχει περιπτωση να αναπνευσει το κΣυλο... ;D Fullerplast, Fenders Dirty Little Secret. The plastic coating of guitars since 1964 Για αυτό βλέπεις κάτι παραδείγματα (RI συνήθως) το νίτρο να χει λιώσει σε μέρη και το ξύλο να παραμένει (σχεδόν, γιατί ο ήλιος - αν το βλέπει - το σκουραίνει λίγο) φρέσκο και δροσερό σαν τη πρώτη μέρα που το βάψαν. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2016 ωραια ειπαμε οτι τα καινουρια βερνικια πολυουρεθανης κλπ δεν ρελικαρονται!Με αυτα που ειναι tru oil finish τι γινεται?εχουμε καμια ελπιδα? Επισης επειδη ειμαι στο ψαξιμο,για οποιος θελει μια εναλλακτικη μου φανηκαν κ αυτα τα σωματα καλη επιλογη και ειναι κ fender specs!!! REAL LIFE RELICS AGED CUSTOM NATURAL 52 STYLE ESQUIRE TELE TELECASTER BODYÂ | eBay Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2016 True oil και λαδομπογιες... το δείγμα που είχα υποσχεθεί λίγο πριν τη συναρμολογηση :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2016 γυρνα το βρε αδερφε να δουμε κ απτην αλλη Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2016 γυρνα το βρε αδερφε να δουμε κ απτην αλλη Ειναι rosewood, δε θα δεις και πολλα...Η φωτό δε βοηθάει... λίγο υπομονή, το απόγευμα την πήγα στον Πανό για nut και το πρώτο set up. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Έτοιμο και το δικό μου relic project :) Έγινε relic ... γιατί το πρώτο part, το σώμα Guitar Mill relic alder αγοράσθηκε απο συμφορουμιτη σε καλή τιμη, ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο. Ακολούθησαν parts και απο άλλους συμφορουμιτες, μαγνήτες του Νίκου ( Αςημενιου, ο ένας μέσω Κύπρου), GMI parts, Allparts fat neck κλπ. Κάθε σχόλιο δεκτό... μου αρέσουν οι παρατηρήσεις διορθωνομαι... ;) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση