ignantios Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Εχθες πηγα για προβα και πριν βαλω την κιθάρα στην θήκη ελυσα το tremolo arm της κιθάρας και παρατήρησα οτι είναι στραβωμενο .Δεν θυμάμαι εαν ηταν πάντα έτσι ή εαν προέκυψε.Το θεμα ειναι οτι δεν του κάνω καμια τρελη χρήση για να το επαθε αυτό.Μπορει κάποιος που έχει american std 2009 και μετα ,να μου πει εαν στο δικό του είναι τελείως ισιο στο σημείο που δειχνω?Ελπιζω να μην έχει πάθει τίποτα και η φωλιά του τρέμολο RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 μιλάμε για τρελλό dive? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Οχι δεν μιλάμε απλη χρηση....να υποθεσω οτι στραβωσε δλδ? RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Καμμια φορα στραβωνει,αν δουλευει μια χαρα μην ασχολεισαι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ....μα αυτο μου εκανε εντύπωση ότι δεν το κακομεταχειριστηκα.... ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Στραβωμένο είναι :) Βοηθάει αν έχεις μέσα στην τρύπα το ελατηριάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Το εχω μέσα, αλλα δεν νομιζω να βοήθησε σε τίποτα RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Εχθες πηγα για .... και παρατήρησα οτι είναι στραβωμενο . Δεν θυμάμαι εαν ηταν πάντα έτσι ή εαν προέκυψε. Το θεμα ειναι οτι δεν του κάνω καμια τρελη χρήση για να το επαθε αυτό. Μπορει κάποιος να μου πει εαν το δικό του είναι τελείως ισιο ? μιλάμε για τρελλό ...? Οχι, απλη χρηση....να υποθεσω οτι στραβωσε δλδ? Καμμια φορα στραβωνει,αν δουλευει μια χαρα μην ασχολεισαι. Ευχαριστώ....μα αυτο μου εκανε εντύπωση ότι δεν το κακομεταχειριστηκα.... ::) Στραβωμένο είναι :) Βοηθάει αν έχεις μέσα στην τρύπα το ελατηριάκι. Το εχω μέσα, αλλα δεν νομιζω να βοήθησε σε τίποτα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D >:D >:D >:D >:D >:D Της στραβής ..... τα ελατήρια της φταίγανε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Της στραβής ..... τα ελατήρια της φταίγανε. Μου χρωστας μια οθονη & ενα πληκτρολογιο (γεμισαν καφε ,ευτυχως τον πινω σκετο ;D ;D ;D) ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Ο λεβιές σου πάει για σπάσιμο. Άλλαξε τον γιατί αν σου σπάσει μέσα είναι μπελάς. Ask me how I know. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση